Η Mytilineos μίσθωσε το «Karela Business Park»

Karela Business Park Η Mytilineos μίσθωσε το «Karela Business Park»

Τη μίσθωση του «Karela Business Park» από την Mytilineos, ανακοίνωσε η Prodea. Το ακίνητο βρίσκεται στην Παιανία (σύνορα με το Κορωπί) και πρόκειται για το μεγαλύτερο ακίνητο – συγκρότημα γραφείων του χαρτοφυλακίου της Prodea, που μέχρι πρόσφατα ήταν εγκατεστημένη η COSMOTE.

Η μίσθωση είναι 15ετής με ελάχιστη διάρκεια 12 έτη και υλοποιήθηκε μόλις τρεις μήνες μετά την εκκένωση του ακινήτου από την προηγούμενη μισθώτρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο Karela Business Park θα μετακομίσουν ορισμένες από τις υπηρεσίες της Mytilineos. 

Το επιχειρηματικό πάρκο αποτελείται από έξι διασυνδεδεμένα κτίρια γραφείων τα οποία αναπτύσσονται σε οικόπεδο 60 στρεμμάτων. Το συνολικό μέγεθος της ανωδομής του κτηριακού συγκροτήματος ανέρχεται σε 29.000 τετραγωνικά μέτρα, τα οποία αναπτύσσονται σε τρία επίπεδα

Επίσης, διαθέτει τρία υπόγεια στα οποία αναπτύσσονται 616 υπόγειες θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων, ενώ στον υπαίθριο χώρο του υφίστανται 475 υπαίθριες θέσεις στάθμευσης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.