Η Παιανία έστειλε 14 τόνους ειδών πρώτης ανάγκης στην Καρδίτσα

Παιανία Παλαμάς Η Παιανία έστειλε 14 τόνους ειδών πρώτης ανάγκης στην Καρδίτσα

Δεκατέσσερις τόνοι ειδών πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν από τον Δήμο Παιανίας με τη συμμετοχή των κατοίκων, παραδόθηκαν το πρωί της Πέμπτης στον Δήμο Παλαμά Καρδίτσας, που έχει πληγεί καίρια από την κακοκαιρία Daniel.

Η αποστολή, που συνόδευσαν ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Σαμωνάς – Ξύκης και ο κοινοτικός σύμβουλος Χρήστος Σιδεράκης, έφτασε στην περιοχή μετά από ολονύχτιο ταξίδι σε δύσβατους δρόμους όπου οι συνέπειες της πρωτοφανούς κακοκαιρίας είναι παντού ορατές και η κανονικότητα μοιάζει να είναι ακόμα μακριά.

«Οι εικόνες που αντικρίσαμε είναι συγκλονιστικές και δεν βρίσκω λόγια να περιγράψω το μέγεθος της καταστροφής. Θλίψη παντού. Οι περιουσίες του κόσμου κατεστραμμένες στο δρόμο. Το μόνο που ήταν όρθιο ήταν τα κουφάρια των σπιτιών. Μόλις φτάσαμε ήταν η στιγμή που άρχισε η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης. Η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική ειδικά όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία» σημειώνει ο αντιδήμαρχος Παιανίας.

Ο Δήμαρχος Παλαμά Γιώργος Σακελλαρίου ζήτησε από τον Γιάννη Σαμωνά-Ξύκη να μεταφέρει τις ευχαριστίες των δημοτών του για την στήριξη που ο Δήμος Παιανίας παρέχει αυτές τις δύσκολες ώρες και την άμεση κινητοποίηση και μεταφορά πολύτιμων ειδών.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.