Καταδίωξη κλεμμένου αυτοκινήτου στα Σπάτα με ληστεία σε σούπερ μάρκετ. Συνελήφθη ένας 15χρονος

χειροπεδες Καταδίωξη κλεμμένου αυτοκινήτου στα Σπάτα με ληστεία σε σούπερ μάρκετ. Συνελήφθη ένας 15χρονος

Μια διάρρηξη με κλεμμένο αυτοκίνητο, ακολούθησε καταδίωξη με συγκρούσεις και τελικά σύλληψη ενός… 15χρονου Ρομά. Σκηνές από ταινία εκτυλίχθηκαν χθες τα μεσάνυχτα στα Σπάτα.

Συγκεκριμένα, δύο άτομα είχαν κλέψει ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια το χρησιμοποίησαν για να διαρρήξουν κατάστημα σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» της περιοχής. Άμεσα οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από το Κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης και ξεκίνησε η αναζήτηση.

Στη συμβολή των οδών Δημάρχου Μπέκα και Ηλία Μπερτόλη ένα περιπολικό εντόπισε το αυτοκίνητο και του έκανε σήμα να σταματήσει. Όμως ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και ξεκίνησε καταδίωξη.

Στη συμβολή της Εθνικής Αντιστάσεως με την Μεγάλου Αλεξάνδρου ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε πάνω σε μια πινακίδα, τότε προς στιγμήν το όχημα ελάττωσε ταχύτητα … έτσι ο συνοδηγός βρήκε την ευκαιρία να ανοίξει την πόρτα και να ξεφύγει από τους αστυνομικούς.

Ο οδηγός συνέχισε την πορεία του, έχοντας αναπτύξει ταχύτητα, στη συμβολή της λεωφόρου Μαραθώνος με την οδό Πωγωνίου συγκρούστηκε με δύο αυτοκίνητα … ούτε αυτό όμως τον πτόησε. Ξαναπάτησε γκάζι και, μετά από λίγο, κατάφερε να χαθεί …

Στο μεταξύ, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ εντόπισαν τον συνοδηγό του οχήματος να περπατά στη Λ. Σπάτων και τον συνέλαβαν. Πάνω του βρέθηκαν περίπου 230 ευρώ που, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, εκτιμάται ότι ήταν χρήματα από την εισβολή στο σούπερ μάρκετ.

Παρά τις αναζητήσεις στην περιοχή το αυτοκίνητο δεν εντοπίστηκε …

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.