Κεραυνός Κερατέας – Φοίβος Κρεμαστής 3-1

Keraunos Kerateas Kremasti 3 1 Κεραυνός Κερατέας - Φοίβος Κρεμαστής 3-1

Στο σημερινό αγώνα μπαράζ ο Κεραυνός Κερατέας επικράτησε του Φοίβου Κρεμαστής με σκορ 3-1 και έκανε το πρώτο σημαντικό βήμα για την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία!

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις ομάδες ισόπαλές στο 0-0, παρά τις αρκετές χαμένες ευκαιρίες που είχαν οι παίκτες της Κερατέας.

Η μεγάλη ανατροπή ήρθε στο 73′ όταν ο Φτακλάς με άψογο πλασέ έκανε το 0-1. Ο Κεραυνός αντέδρασε στο 82′ όταν ο Ρέτζο έκανε το 1-1. Στο 87′ ο Ρέτζο σκόραρε και πάλι κάνοντας 2-1.

Στο 89′ και οι δυο ομάδες έμειναν με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκαν για διαμαρτυρία ο Μπουντόπουλος της Κερατέας και ο Ορφανίδης της Κρεμαστής, ενώ στο 93’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 9 παίκτες όταν αποβλήθηκε ο Βαγγέλης για μαρκάρισμα.

Λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού o Σούλτσε με κεφαλιά έκανε το 3-1.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Λουκάς Καραδήμος) Καλογερόπουλος, Δαρδαμάνης (71′ Κοκκινάκης) Πιέτρι, Ρέτζο, Μπουγιούκος Βαγγέλη Ν., Τραγουστής (54′ Πασκάλ), Τζάκσον (71′ Μαγγανάς), Σασχανίδης (54′ Σούλτσε), Μπουντόπουλος, Κυριαζής

ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ (Σάββας Ορφανιδης) Ανδρούτσος, Κουγιός (91′ Μεμοτσέλα), Χατζησάββας, Γεωργιάδης, Ταφάνι, Αυγενικού, Μόσχος (75′ Μπάρδος), Καραγεωργίου (46′ Φτάκλας), Αθανασίου, Τομόρι, Βολονάκης (81′ Ορφανίδης).

2η αγωνιστική Τετάρτη (1/05/2024) ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.