Κιούσης: Μαζί κάνουμε πράξη την τελική δικαίωση των οραμάτων

Κιούσης πλατεία up Κιούσης: Μαζί κάνουμε πράξη την τελική δικαίωση των οραμάτων

Ολοκλήρωσε αργά το βράδυ της Παρασκευής την κεντρική προεκλογική ομιλία του ο Δήμαρχος Κρωπίας και εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό «Κορωπί – Νέο Ξεκίνημα», Δημήτριος Κιούσης, στην κεντρική πλατεία Κορωπίου.

Σε μια μεγάλη συγκέντρωση ο κ. Κιούσης άνοιξε την ομιλία, τονίζοντας «Σήμερα μιλάει η κοινωνία. Μαζί κάνουμε πράξη την τελική δικαίωση των οραμάτων και των απαιτήσεων όλων των γενιών του Δήμου μας. Όσοι αγωνιστήκαμε για να δούμε το Κορωπί να κατακτάει τη θέση που ιστορικά του ανήκει ως Μητρόπολη των Μεσογείων δικαιωνόμαστε και δηλώνω ενώπιόν σας  … Ολοκληρώνουμε τον στόχο μας. Ο Δήμος Κρωπίας αλλάζει. Γίνεται ανθρώπινος, καινοτόμος, λειτουργικός. Το νέο σχέδιό μας εξελίσσει την έδρα του Δήμου σε μια ευρωπαϊκή πόλη! Δημιουργεί οικισμούς με ολοκληρωμένα σχέδια πόλης! Ώστε να γίνουν τα  αυτονόητα έργα αστικής υποδομής στους οικισμούς μας : πεζοδρόμια, πλατείες, παιδικές χαρές, αθλητικές εγκαταστάσεις, κοινωνικές δομές σε δημοτικές πλέον καθορισμένες εκτάσεις».

Στη συνέχεια ανέλυσε τον νέο σχεδιασμό με παραπομπές στα μεγάλα έργα υποδομής που ήδη έχουν ολοκληρωθεί, τα νέα έργα υποδομής σε Δήμο και οικισμούς και όσα άλλα ακολουθούν σε όλους τους τομείς του Δήμου με κυρίαρχα τις μεγάλες αναπλάσεις. Με ξεκάθαρο τρόπο απέδωσε το νέο σχεδιασμό για μια επιτυχημένη, ανανεωμένη, νέα δημοτική διοίκηση με επίκεντρο τον άνθρωπο ως εξής: «Η μεγάλη εμπειρία που μας βοήθησε για τον νέο σχεδιασμό… μας οδηγεί σε σίγουρα λιμάνια για το παρόν και το μέλλον του Δήμου μας. Με σταθερή, έμπειρη και ανανεωμένη διοίκηση. Το Κορωπί αλλάζει!  Αλλάζει με μεγάλα έργα υποδομών, με έργα χρήσιμα και ωφέλιμα για τους ανθρώπους».

Κιούσης πλατεία in Κιούσης: Μαζί κάνουμε πράξη την τελική δικαίωση των οραμάτων

Ο κ. Κιούσης κλείνοντας την ομιλία δήλωσε με έμφαση «Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε άνθρωποι των έργων. Έχουμε αποδείξει ότι με τόλμη, με επιμονή και υπομονή ξέρουμε και διεκδικούμε. Υλοποιούμε όσα αξίζει ο τόπος μας. Τον τόπο που επιλέξαμε να κατοικήσουμε, να δραστηριοποιηθούμε επαγγελματικά. Δεν μας τρομάζει η γραφειοκρατία, η έλλειψη πόρων, η οποιαδήποτε αντίξοη συνθήκη. Από εσάς ζητάμε νέα ισχυρή εντολή μαζί να πάμε τον τόπο μας, το Κορωπί μας, ακόμη πιο ψηλά. Η κοινωνία μας αποφασίζει να πάει με σιγουριά και σταθερότητα εκεί που μας αξίζει. Ζητάμε καθαρή μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας. Καμία ψήφος χαμένη. Έχουμε το σχέδιο και το υλοποιούμε πιστά. Έχουμε την εμπειρία. Ψηφίζουμε την παράταξη που ενώνει δεν διχάζει. Η νίκη της Κυριακής είναι δική σας νίκη … των πολιτών. Σας καλώ όλους, να βαδίσουμε μαζί για το Κορωπί και τους οικισμούς … για τον Δήμο μας».

Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση των 50 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης μέσα σε θερμό κλίμα ενθουσιασμού.

default image Κιούσης: Μαζί κάνουμε πράξη την τελική δικαίωση των οραμάτων
Κιούσης πλατεία 1 Κιούσης: Μαζί κάνουμε πράξη την τελική δικαίωση των οραμάτων
default image Κιούσης: Μαζί κάνουμε πράξη την τελική δικαίωση των οραμάτων
Κιούσης πλατεία 2 Κιούσης: Μαζί κάνουμε πράξη την τελική δικαίωση των οραμάτων

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Κιούσης: Μαζί κάνουμε πράξη την τελική δικαίωση των οραμάτων”

  1. ΔΔ

    Την Κυριακή συνεχίζουμε

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.