Κορωπί: Ξεκινάει η υπογειοποίηση των δικτύων της ΔΕΔΔΗΕ στην κεντρική λεωφόρο

anaplasi koropi Κορωπί: Ξεκινάει η υπογειοποίηση των δικτύων της ΔΕΔΔΗΕ στην κεντρική λεωφόρο

Ξεκινάει το αναγκαίο έργο της υπογειοποίησης των δικτύων της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ώστε να ξεκινήσει το μεγάλο έργο ανάπλασης στην κεντρική λεωφόρο Βασιλέως Κων/νου του Κορωπίου.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, την Τετάρτη 19 Ιουνίου ξεκινάει η πρώτη φάση του έργου από την κεντρική λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο τμήμα από το «παλαιό Τέρμα» έως την οδό Αδριανού με τμηματικό και συντονισμένο τρόπο, ώστε να υπάρξουν οι λιγότερες δυνατές οχλήσεις στη λειτουργία της αγοράς, της οικιστικής ζωής της πόλης και των συγκοινωνιακών εξυπηρετήσεών της.

Μετά από πολλές παρατάσεις στην έναρξη των εργασιών για την ανάπλαση της κεντρικής λεωφόρου, στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου τονίζονται τα εξής: «Υλοποιούμε σταθερά, συντονισμένα και με ευθύνη το μεγάλο έργο της ανάπλασης όπως έχουμε δεσμευτεί και έχει εγκριθεί από την πλειοψηφία της κοινωνίας του Δήμου μας. Είναι μια άμεση απάντηση του Δήμου μας σε κάθε κακόβουλη δήλωση μερίδας  αντιπολιτευόμενων τη δημοτική αρχή».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.