ΚΤΕΛ Αττική: Οδηγός λεωφορείου επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη – video

ΚΤΕΛ μαχαιρι ΚΤΕΛ Αττική: Οδηγός λεωφορείου επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη - video

Σοβαρό επεισόδιο με πρωταγωνιστή οδηγό λεωφορείου των ΚΤΕΛ Αττικής σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες με το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητα να σοκάρει.

Όπως φαίνεται ο οδηγός διαπληκτίζεται με έναν επιβάτη και πάνω στον καυγά του επιτίθεται επιχειρώντας να τον καρφώσει με ένα κατσαβίδι που κρατά στο χέρι του.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» στο MEGA, επεισόδιο σημειώθηκε μέσα στο λεωφορείο όταν μία γυναίκα επιβάτης σηκώθηκε και πήγε στον οδηγό προκειμένου να τον ρωτήσει σε ποια στάση πρέπει να κατέβει διότι δεν γνώριζε καλά την περιοχή.

Ωστόσο, ο οδηγός δεν ήθελε να την βοηθήσει και άρχισε να της μιλά απότομα. Αυτό το γεγονός προκάλεσε την κινητοποίηση των υπόλοιπων επιβατών του λεωφορείου.

Σε αυτό το σημείο, ένας άνδρας σηκώθηκε, πήγε προς τον οδηγό και τον ρώτησε γιατί μιλάει κατ’ αυτόν τον τρόπο στη γυναίκα. Τότε ο οδηγός του λεωφορείου ακινητοποίησε το όχημα και ξεκίνησε να διαπληκτίζεται με τον επιβάτη. Μάλιστα, και δεύτερος επιβάτης μπλέχθηκε μέσα στον διαπληκτισμό.

Στο βίντεο ντοκουμέντο όμως που εξασφάλισε αποκλειστικά η εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» φαίνεται ο οδηγός να έχει σηκωθεί από τη θέση του και να κρατάει στο δεξί του χέρι ένα κατσαβίδι.

Μάλιστα πάνω στον καυγά επιχειρεί δύο φορές να καρφώσει τον επιβάτη με τον οποίο διαπληκτίζεται

Όπως ακούγεται και στο βίντεο ο οδηγός αφού επιτέθηκε με το κατσαβίδι στη συνέχεια φώναζε πως «δεν επιτρέπεται να μιλάμε στον οδηγό», «έχω ψυχολογικά, θέλω να πάω φυλακή».

Η εκπομπή επικοινώνησε με τον ΟΑΣΑ και με τα ΚΤΕΛ Αττικής αναφορικά με το περιστατικό και απάντησε το ΚΤΕΛ Αττικής: «Επιλήφθηκε άμεσα το πειθαρχικό συμβούλιο και μέχρι να ολοκληρωθούν οι πειθαρχικές διαδικασίες ο οδηγός τίθεται σε αργία. Την Δευτέρα έχει κληθεί να απολογηθεί».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.