Μαθητές από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας θα παρελάσουν στο ακριτικό Αγαθονήσι

Voula Agathonisi Μαθητές από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας θα παρελάσουν στο ακριτικό Αγαθονήσι

Σε μία ακόμη συγκινητική πράξη προχωρά το 1ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας στο πλαίσιο της κίνησης «Όπου Υπάρχουν Άγγελοι». Μία ομάδα μαθητών μαζί με τους γονείς τους θα βρεθούν στο ακριτικό Αγαθονήσι για να παρελάσουν, με τους μόλις 2 μαθητές του νησιού την 25η Μαρτίου.

Η αποστολή θα ταξιδέψει μέσω του νησιού της Κω, με τον δήμο να ετοιμάζει επίσημη υποδοχή στα παιδιά, για να τιμήσει την προσφορά τους.

Ο δήμος Κω με τον δήμαρχο κ. Θεοδόση Νικηταρά, την πρόεδρο κα. Διονυσία Τελλή Τσιμισίρη, αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους αναμένεται να υποδεχτούν την αποστολή στο Δημαρχείο και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κω. Παράλληλα, προγραμματίζονται δράσεις επίσκεψης όπως στο Ασκληπιείο και άλλα μνημεία του νησιού της Κω.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Α’ δημοτικού σχολείου Βούλας μίλησε για την απόφασή του να ταξιδέψει μαζί με μαθητές στο Αγαθονήσι ενόψει της 25ης Μαρτίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.