Με εντολή Χαρδαλιά ξηλώθηκαν αφίσες του Φίλιππου Καμπούρη

Xardalias Kampouris Με εντολή Χαρδαλιά ξηλώθηκαν αφίσες του Φίλιππου Καμπούρη

Ο Περιφερειάρχης Νίκος Χαρδαλιάς αποφάσισε να βάλει φρένο στην παράνομη αφισορύπανση στους δρόμους της Αττικής, ακόμα και αν τα περιστατικά αυτά αφορούν μέλη του περιφερειακού συμβουλίου.

Σε αυτό το πλαίσιο, δόθηκε η εντολή για άμεσο ξήλωμα αφισών που είχαν παρανόμως τοποθετηθεί από τον επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Μάχη για την Αττική» και πρόεδρο του ΛΑΟΣ Φίλιππο Καμπούρη, με θέμα τα ομόφυλα ζευγάρια.

Τα συνεργεία της περιφέρειας προχώρησαν ταχύτατα σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, ενώ θα επιβληθούν και τα ανάλογα πρόστιμα βάσει της κείμενης νομοθεσίας, καθώς η συγκεκριμένη αρμοδιότητα έχει εκχωρηθεί στις περιφέρειες.

«Δεν μπορούμε να κάνουμε εκπτώσεις σε θέματα που επηρεάζουν την οδική ασφάλεια και αφορούν την ποιότητα της καθημερινής ζωής των πολιτών και την καθαριότητα των δημόσιων χώρων, ιδιαίτερα όταν ανάλογες συμπεριφορές προέρχονται από αιρετά στελέχη της περιφέρειας -από όσους πρέπει να δίνουν πρώτοι το παράδειγμα με τη στάση τους», τόνισε σε συνομιλητές του ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Με την ελπίδα να μείνει αυτό το μέτρο και επιτέλους να σταματήσει αυτή η μάστιγα, ακόμα και στις προεκλογικές περιόδους, αφού τόσο ο κ. Χαρδαλιάς όσο και ορισμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι είχαν ρυπάνει κι αυτοί με τη σειρά τους με προεκλογικά φυλλάδια!

Κ.Π.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.