Ο 22χρονος είχε οπλοστάσιο

οπλοστασιο Σπάτα Ο 22χρονος είχε οπλοστάσιο

Ολόκληρο οπλοστάσιο είχε ένας 22χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπατών – Αρτέμιδος.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8 πιστόλια με 12 γεμιστήρες, 3 φακοί πιστολιών, πλαστικό εξάρτημα όπλου, εξάρτημα όπλου με ελατήριο, ολισθήρα με κάννη, μία κάννη, 475 σφαίρες διαφορετικών διαμετρημάτων, ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο με βαλλιστική πλάκα.

Επίσης βρέθηκαν 3 δελτία Αστυνομικών Ταυτοτήτων, τα οποία φέρεται να έχουν εκδοθεί από Ελληνικές, Βουλγαρικές και Κροατικές αρχές,  καθώς και άδεια ικανότητας  οδήγησης Βουλγαρικών αρχών, έγγραφα τα οποία ήταν εμφανώς πλαστά.

Στη συνέχεια έγινε έρευνα στο αυτοκίνητό του, όπου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε, μέσα σε κρύπτη με κωδικό ασφαλείας, ένα πιστόλι με αναδιπλούμενη λαβή με 3 γεμιστήρες και 9 σφαίρες.

Ο συλληφθείς, κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, για πλαστογραφία πιστοποιητικών καθώς και για απείθεια. Αρνήθηκε να δακτυλοσκοπηθεί, και οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.