Ο Παπαχρήστου τοποθέτησε τον Κουλουβράκη Γενικό Γραμματέα του Δήμου

Papaxristou Kouloubrakis Ο Παπαχρήστου τοποθέτησε τον Κουλουβράκη Γενικό Γραμματέα του Δήμου

Την αλλαγή του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Σαρωνικού αποφάσισε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Σαρωνικού, Δημήτρης Παπαχρήστου. Ο Δήμαρχος επέλεξε τον Λαυριώτη φυσιοθεραπευτή Αντώνη Κουλουβράκη στη θέση του έμπειρου αυτοδιοικητικού, Μιλτιάδη Κλάπα.

Ο κ. Κουλουβράκης είναι 36 ετών, απόφοιτος του ΤΕΙ Φυσικοθεραπείας Λαμίας και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας. Τον περασμένο Απρίλιο ανέλαβε καθήκοντα αναπληρωτή διοικητή στο Ασκληπιείο Βούλας. Επίσης έχει διατελέσει μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΓΝΑ «Ερυθρός Σταυρός» και επιστημονικός συνεργάτης του βουλευτή ΝΔ Ανατολικής Αττικής Βασίλη Οικονόμου, με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις.

Oikonomou Kouloubrakis Ο Παπαχρήστου τοποθέτησε τον Κουλουβράκη Γενικό Γραμματέα του Δήμου

.

Τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει έντονη πολιτική δράση, διατέλεσε αντιπρόεδρος ΟΝΝΕΔ Ανατολικής Αττικής ενώ το 2019 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Λαυρεωτικής. Το 2021 εκλέχτηκε πρώτο μέλος στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ για την ανάδειξη προέδρου ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής με το συνδυασμό της Βανίτας Σωφρόνη. Είναι παντρεμένος με την Όλγα Μαγγανά, πρώην αντιπρόεδρο της ΔΕΕΠ.

Έφυγε ο Κλάπας

klapas Ο Παπαχρήστου τοποθέτησε τον Κουλουβράκη Γενικό Γραμματέα του Δήμου

Μέχρι πρότινος, επί Δημαρχίας Φιλίππου, κατείχε τη θέση του Γενικού Γραμματέα με αυξημένες αρμοδιότητες όπως να προΐσταται αμέσως και μετά τον Δήμαρχο όλων των υπηρεσιών του Δήμου και να προσυπογράφει τα από τον Δήμαρχο υπογραφόμενα έγγραφα. Ο 62χρονος Μιλτιάδης Κλάπας, με σπουδές στο Χημικό Αθηνών, υπηρέτησε στην τοπική αυτοδιοίκηση ως αντιδήμαρχος Πρέβεζας (1991 έως το1996) και εκλέχθηκε Δήμαρχος Πρέβεζας το 2002 και επανεκλέχθηκε το 2006. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας (ΚΕΔΚΕ) την περίοδο 1995-1998. Την περίοδο 2012-2013 ήταν επιστημονικός σύμβουλος του Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας.

Επί ΣΥΡΙΖΑ διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής από το Ιούνιο του 2017 έως τον Ιούλιο του 2019.

Β.Π.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.