Ο Παπαχρήστου βρέθηκε στην εκπομπή «Αταίριαστοι»

Papaxristou Atairiastoi Ο Παπαχρήστου βρέθηκε στην εκπομπή «Αταίριαστοι»

Την καθαριότητα και την καθημερινότητα στον Δήμο Σαρωνικού ανέφερε ως πρώτο στόχο της νέας δημοτικής αρχής, σήμερα, στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ με τον Χρήστο Κούτρα και τον Γιάννη Ντσούνο, ο Δήμαρχος Σαρωνικού Δημήτρης Παπαχρήστου.

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού, Δημήτρης Παπαχρήστου σημείωσε πώς από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της όλη η δημοτική αρχή, αποτελούμενη ως επί το πλείστον από νέα αυτοδιοικητικά στελέχη, βρίσκεται δίπλα στον πολίτη, επιλύοντας τα θέματα της καθημερινότητας σε όλες τις δημοτικές ενότητες, από τον Κουβαρά, τα Καλύβια και τη Σαρωνίδα μέχρι το Λαγονήσι, την Ανάβυσσο και την Παλαιά Φώκαια.

Ο Δήμαρχος μίλησε για το στοίχημα για το οποίο είχε δεσμευτεί «ήταν να αλλάξουμε προς το καλύτερο βήμα – βήμα την καθημερινότητα στο Δήμου μας και κάθε μέρα να βρισκόμαστε εκεί παρεμβαίνοντας σε κάθε γειτονιά. Αυτό προσπαθούμε καθημερινά, για την καθαριότητα, τη συγκοινωνία και το οδικό δίκτυο, ενώ, παράλληλα, σχεδιάζουμε τα μεγάλα, αναγκαία έργα για τον Δήμο μας».

Κλείνοντας, την τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Σαρωνικού, ανέφερε πώς ήδη από τις πρώτες ημέρες της νέας δημοτικής περιόδου έχουν ξεκινήσει και ολοκληρωθεί σημαντικές παρεμβάσεις για την καθημερινότητα των πολιτών, όπως μικρές αναπλάσεις σε πλατείες.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.