Ουκρανός μαφιόζος είχε πυροβολήσει τον 16χρονο στο Λαγονήσι. Σύνδεση με την Greek Mafia

Lagonisi Ουκρανός μαφιόζος είχε πυροβολήσει τον 16χρονο στο Λαγονήσι. Σύνδεση με την Greek Mafia

Εξιχνιάστηκε το συμβάν που έλαβε χώρα το βράδυ της 24ης Μαρτίου του 2023 στο Λαγονήσι, όταν ένα άτομο είχε πυροβολήσει στο πόδι έναν 16χρονο, στη μέση του δρόμου.

Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο, αφού αξιοποιήθηκαν στοιχεία και δεδομένα που συλλέχθηκαν από το χώρο του εγκλήματος και σε συνδυασμό με μαρτυρικές καταθέσεις, οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν έναν 32χρονο Ουκρανό.

Ήταν 11:10 της 24 Μαρτίου, όταν ο 16χρονος επέστρεφε σπίτι μαζί με έναν φίλο του, τότε σταμάτησε ένα τζιπ με φιμέ τζάμια και κατέβηκε ο 32χρονος. Για άγνωστο λόγο ο 32χρονος άρχισε να τους φωνάζει και τότε έβγαλε ένα εννιάρι πιστόλι και πυροβόλησε κατά των παιδιών!

Τότε, ο δράστης προσπάθησε να βάλει δια της βίας το θύμα στο τζιπ του, χωρίς ευτυχώς να το καταφέρει. Οι δύο νεαροί τράπηκαν σε φυγή, ενώ στη συνέχεια ο 16χρονος νοσηλεύτηκε με διαμπερές τραύμα στο μηρό.

Μάλιστα, όπως ανέφερε συγγενής του ανήλικου θύματος, την ημέρα που νοσηλεύτηκε ο 16χρονος, ένας άγνωστος άνδρας ρωσικής καταγωγής πήγε στο νοσοκομείο και τον αναζητούσε … ρωτούσε να μάθει σε ποιο δωμάτιο μπορεί να τον βρει.

Η σύνδεση με την Greek Mafia

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 32χρονος Ουκρανός εκτελούσε χρέη φύλακα ενός 43χρονου Ρώσου μαφιόζου που διέμενε με την οικογένειά του στην περιοχή. Όμως η φωτογραφία του συγκεκριμένου Ρώσου είχε εντοπιστεί στο κινητό του δολοφονημένου Βασίλη Ρουμπέτη, στον Κορυδαλλό το καλοκαίρι του 2023.

Ο Βασίλης Ρουμπέτης ήταν το πρωτοπαλίκαρο των επίσης δολοφονημένων Στεφανάκου (2018) και Σκαφτούρου (2022) και εικάζεται ότι ο Ρουμπέτης θεωρούσε τον 43χρονο ως έναν από τους εκτελεστές του Σκαφτούρου και τον είχε στοχοποιήσει. Επίσης, οι αστυνομικοί θεωρούν ότι ο 43χρονος συμμετείχε και στη δολοφονία του Ρουμπέτη.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.