Παιανία: Απομακρύνθηκαν επικίνδυνες κολώνες ηλεκτροδότησης

KOLONES Paiania Παιανία: Απομακρύνθηκαν επικίνδυνες κολώνες ηλεκτροδότησης

Περισσότερες από 60 κολώνες ηλεκτροδότησης της ΔΕΗ έχουν ήδη μεταφερθεί μετά τις πιέσεις που άσκησε ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης προς τον ΔΕΔΔΗΕ. Μάλιστα η συνολική δαπάνη για τον Δήμο ανέρχεται στα 92.495 ευρώ.

Πρόκειται για κολώνες οι οποίες δημιουργούσαν επικινδυνότητας συνθήκες για τους δημότες ενώ καθυστερούσαν και την εξέλιξη έργων του Δήμου Παιανίας όπως χαρακτηριστικά τις διανοίξεις στο Μιχούλι και την οδό Χρυσανθέμων.

Μετά από πολύμηνη αλληλογραφία με τον Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας και τις προσωπικές παρεμβάσεις του Δημάρχου, πλέον βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες μεταφοράς των κολώνων σε τέσσερα σημεία: την οδό Χρυσανθέμων, την οδό Καραϊσκάκη, την οδό Κοραή και φυσικά στο Μιχούλι όπου εξελίσσεται και το έργο των διανοίξεων.

«Η γραφειοκρατία του δημοσίου ταλαιπωρεί και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, καθιστώντας άμεση την ανάγκη για απλοποίηση των διαδικασιών σε κάθε επίπεδο. Απαιτήθηκαν πολυάριθμες επιστολές, τηλεφωνική επικοινωνία και συναντήσεις για να γίνει το αυτονόητο, να μεταφερθούν δηλαδή δεκάδες κολώνες που βρίσκονταν στη μέση του δρόμου, με πρώτο στόχο την προστασία της ανθρώπινης ζωής και στη συνέχεια τη διευκόλυνση εξέλιξης έργων που αλλάζουν την καθημερινότητα σε εκατοντάδες συμπολίτες μας. Έστω και έτσι όμως τα καταφέραμε χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες της διοίκησης και των υπηρεσιών του δήμου. Σε κάθε εμπόδιο διεκδικούμε και φέρνουμε λύσεις προς όφελος του κοινωνικού συνόλου» δήλωσε ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.