Παρουσίαση του βιβλίου “Το μεγάλο ταξίδι των μύθων”

To megalo taxidi ton mithon Petropoulos Παρουσίαση του βιβλίου "Το μεγάλο ταξίδι των μύθων"

Μία ενδιαφέρουσα παρουσίαση βιβλίου διοργανώνει ο Δήμος Κρωπίας σε συνεργασία με το Λύκειο των Ελληνίδων Κορωπίου, την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 ώρα 18:30 στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κορωπίου.

Πρόκειται για το βιβλίο του καθηγητή Ηλία Κ. Πετρόπουλου “Το μεγάλο ταξίδι των μύθων”- Ανάμεσα στον αρχαίο ελληνικό κόσμο και την Εγγύς Ανατολή, από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η κα Μυροφόρα Ευσταθιάδου, Δρ. Λαογραφίας και ο συγγραφέας του βιβλίου κ. Ηλίας Κ. Πετρόπουλος, καθηγητής Αρχαίας Ιστορίας & Αρχαιολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης – Πρόεδρος στο τμήμα Γλώσσας, Φιλολογίας & Πολιτισμού Παρευξεινίων Χωρών. Επίσης, είναι ο αριστερός Ιεροψάλτης του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Κυρίου στο Κορωπί.

Παραδοσιακούς χορούς θα παρουσιάσει η Χορευτική Ομάδα του Λυκείου των Ελληνίδων.

Θα προσφερθούν ποντιακά εδέσματα στο φουαγιέ του Δημαρχιακού Μεγάρου (ευγενική προσφορά της επιχείρησης “Ο δρόμος του μεταξιού”).

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.