Πιλοτικό πρόγραμμα ρομποτικής σε 100 Δημοτικά σχολεία της Αττικής

ρομποτική σχολεία 2 Πιλοτικό πρόγραμμα ρομποτικής σε 100 Δημοτικά σχολεία της Αττικής

Προγραμματική Σύμβαση για την υλοποίηση πιλοτικού προγράμματος εκπαιδευτικής ρομποτικής σε 100 επιλεγμένα δημοτικά σχολεία της Περιφέρειας Αττικής, προϋπολογισμού , υπεγράφη από τον περιφερειάρχη Γ. Πατούλη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου Ιωάννη Λουίζο.

Ο προϋπολογισμός της δράσης ανέρχεται στα 247.950 ευρώ και μεταξύ άλλων προβλέπει: Την διανομή 800 εκπαιδευτικών Κιτ (εξοπλισμός) Ρομποτικής σε 100 επιλεγμένα δημοτικά σχολεία όπου θα διεξαχθούν ειδικά μαθήματα, υπό την μορφή πρότυπων σεμιναρίων ενώ θα γίνει αξιολόγησή του προγράμματος με χρήση ερωτηματολογίων από εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Σε κάθε σχολείο θα πραγματοποιηθούν 4 μαθήματα από εκπαιδευτικούς του αναδόχου σε συνεργασία με τον καταρτιζόμενο εκπαιδευτικό του σχολείου. Στα μαθήματα θα συμμετάσχουν τουλάχιστον 100 εκπαιδευτικοί και θα έχουν διάρκεια 15 ώρες ανά εκπαιδευτικό, σε ομάδες των 25 ατόμων. Το σύνολο των ωρών κατάρτισης των εκπαιδευτικών ανέρχεται σε 1.500 ώρες.

Κατά τη διάρκεια του έργου θα πραγματοποιηθούν, σε κάθε ένα από τα συμμετέχοντα στη δράση σχολεία, τέσσερα εργαστήρια εκπαιδευτικής ρομποτικής, διάρκειας 60 λεπτών.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.