Πρόεδρος του ΣΠΑΥ ο Ισίδωρος Μάδης

SPAY Madis Πρόεδρος του ΣΠΑΥ ο Ισίδωρος Μάδης

Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) αναδείχθηκε ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης, μετά τις προγραμματισμένες εκλογές που πραγματοποιήθηκαν χθες. Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης.

Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος, ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτος αποχώρησε μετά από μία μακρόχρονη και επιτυχημένη θητεία, από το 2019 … ενώ επανεξελέγη τον περασμένο Φεβρουάριο, για τρίτη συνεχόμενη φορά.

Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φόρα που εκλέγεται πρόεδρος από την ανατολική πλευρά του Υμηττού.

«Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συναδέλφους στον ΣΠΑΥ Υμηττός για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Παραλαμβάνω την προεδρία του Συνδέσμου από τον Γιάννης Κωνσταντάτος μετά από μια θητεία με πλούσιο έργο για την προστασία του Υμηττού. Στόχος όλων μας είναι η υπεράσπιση των κεκτημένων και η περαιτέρω διεκδίκηση για τη θωράκιση του βουνού μας. Να φροντίσουμε το πέπλο προστασίας που απλώσαμε να ενισχυθεί, να γίνει πιο ισχυρό, να καλύψει κάθε σημείο», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του κ. Μάδη.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.