Συναυλία με τον Κώστα Καραφώτη

καραφωτης Συναυλία με τον Κώστα Καραφώτη

Ο Κώστας Καραφώτης, που μας συγκινεί με την αυθεντικότητά και την υπέροχη φωνή του και μας καθηλώνει με την εξαιρετική σκηνική του παρουσία, θα δώσει συναυλία την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 21.00, στη δημοτική πλαζ Αυλακίου.

Μας κρατά συντροφιά τα τελευταία 18 χρόνια, με τις μοναδικές του εμφανίσεις σε νυχτερινές πίστες, με συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και με σπουδαίες συνεργασίες και εκπληκτικά τραγούδια.

Έχει συνεργαστεί με τους περισσότερους γνωστούς καλλιτέχνες των μεγάλων επιτυχιών (Ν. Θεοδωρίδου, Α. Ρέμο, Μαρινέλλα, Πέγκυ Ζήνα κ.ά.) και συμμετέχει στη δισκογραφία μέχρι και σήμερα.

Το καλοκαίρι του 2023 πραγματοποιεί περιορισμένες συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, ενώ προετοιμάζεται για το νέο του δίσκο με ολοκαίνουρια τραγούδια και θα έχουμε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε, για μια και μοναδική βραδιά, στο Πόρτο Ράφτη!

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Διοργάνωση: Ο Δήμος Μαρκοπούλου, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.) και η Περιφέρεια Αττικής.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.