Τον απήγαγαν στην Ανάβυσσο για να κλέψουν την επιχείρησή του

χειροπεδες Τον απήγαγαν στην Ανάβυσσο για να κλέψουν την επιχείρησή του

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένας 29χρονος δικηγόρος από την Ανάβυσσο χθες βράδυ, όταν κουκουλοφόροι τον απήγαγαν με σκοπό να κλέψουν στη συνέχεια την επιχείρησή του.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι δράστες που επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο, τον ακινητοποίησαν και του πήραν τα χρήματα και κινητό τηλέφωνο, ενώ στη συνέχεια τον έδεσαν με ταινία, τον φίμωσαν και τον εγκατέλειψαν σε ένα σπίτι.

Στη συνέχεια, οι δράστες με τα κλειδιά που είχαν κλέψει πήγαν στην επιχείρηση του δικηγόρου στην περιοχή των Αμπελοκήπων και αφαίρεσαν κάποια αρχεία από τον υπολογιστή.

Όμως, στο μεσοδιάστημα, ο νεαρός δικηγόρος κατάφερε να απελευθερωθεί και να φτάσει σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων της περιοχής, από όπου και κάλεσε την οικογένειά του. Η μητέρα του 29χρονου επικοινώνησε με τις Αρχές και τους ενημέρωσε ότι οι δράστες είχαν σκοπό να πάνε στην επιχείρηση.

Άμεσα μοτοσικλετιστές της Άμεσης Δράσης φτάνοντας στην οδό Γεροστάθη, στην έδρα της επιχείρησης, είδαν ένα ύποπτο αυτοκίνητο και έκαναν σήμα για να σταματήσει.

Τότε οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως ένας δράστης διέφυγε με τα πόδια, ενώ το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι συνεργοί του, παρέσυρε μια μηχανή της αστυνομίας και απομακρύνθηκε. Οι αστυνομικοί συνέχισαν να καταδιώκουν τον πεζό και τον εντόπισε κάτω από ένα αμάξι, λίγα στενά πιο πέρα.

Ο δράστης, αφού πάλεψε σώμα με σώμα με τους αστυνομικούς, ακινητοποιήθηκε και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα για εξέταση.

Αργότερα, το θύμα της απαγωγής μεταφέρθηκε στην ασφάλεια, όπου αναγνώρισε τον 24χρονο δράστη από την Μολδαβία, σε βάρος του οποίου ασκήθηκαν διώξεις για εκβιασμό, αρπαγή και ληστεία.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.