Βρήκαν εμπρηστικό μηχανισμό στον Υμηττό

εμπρηστικό μηχανισμό Βρήκαν εμπρηστικό μηχανισμό στον Υμηττό

Χθες βράδυ εντοπίστηκε εμπρηστικός μηχανισμός μέσα στον Υμηττό, 100 μέτρα από την είσοδο της οδού Τσώρτσιλ, στην περιοχή Αστυνομικά Ηλιούπολης, προκαλώντας ανησυχία στις αρχές και στους δημότες. Τον μηχανισμό βρήκαν μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης (ΕΟΔΠΗ) που πραγματοποιούσαν περιπολία στην περιοχή.

Η εύρεση του αντικειμένου, έγινε κατά τη διάρκεια περιπολίας εθελοντών της ομάδας με το όχημα “Ηλιούπολη 3” στο δασικό δρόμο του Υμηττού και αμέσως το παρέδωσαν στο ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής για να εξεταστεί περαιτέρω.

Συγχρόνως, κινητοποιήθηκε και το Αστυνομικό Τμήμα Ηλιούπολης και τα μεσάνυχτα πραγματοποιήθηκε έρευνα περιμετρικά του σημείου που εντοπίστηκε το αντικείμενο.

Ο εντοπισμός του μηχανισμού αποδεικνύει για ακόμη μία φορά, πως πρέπει να βρισκόμαστε στις επάλξεις καθώς δύο χρόνια πριν είχαν ξαναβρεί αντίστοιχα αντικείμενα στον Υμηττό.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.