Υπάρχει πρόβλημα και με τα στέγαστρα στο Ιππικό Κέντρο Μαρκόπουλου?

στέγαστρα Ιππικό Κέντρο Μαρκόπουλου Υπάρχει πρόβλημα και με τα στέγαστρα στο Ιππικό Κέντρο Μαρκόπουλου?

Το κλείσιμο του ΟΑΚΑ λόγω προβλήματος στατικότητας του στεγάστρου «Καλατράβα» δεν είναι η μοναδική υπόθεση που θα μας απασχολήσει για τους αθλητικούς χώρους. Ήδη έχει παρέμβει εισαγγελέας, όλος ο κόσμος συζητάει το πρωτοφανές, δηλαδή ότι έθεσαν σε κίνδυνο τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων σε δύο συναυλίες και σε δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια του Παναθηναϊκού, όμως φαίνεται ότι ακολουθούν κι άλλες αποκαλύψεις.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες που φέρνει στο φως ο διευθυντής της Live Sport Βασίλης Βέργης στο sdna.gr, σε κακή κατάσταση βρίσκονται και τα στέγαστρα στο Ιππικό Κέντρο Μαρκόπουλου!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του: «Θυμίζουμε ότι τον Μάρτιο του 2023 το ΤΑΙΠΕΔ ανακήρυξε πλειοδότη τμήματος του πρώην Ολυμπιακού Ιππικού Κέντρου Μαρκοπούλου Αττικής, την APLEKTON HOLDINGS, εταιρεία συμφερόντων του Δημήτρη Μελισσανίδη. Η συγκεκριμένη εταιρεία κατέθεσε προσφορά -6.5 εκατ. ευρώ εφάπαξ και 180.000 ετήσιο μίσθωμα το οποίο αναπροσαρμόζεται- για την αξιοποίηση του Ιππικού Κέντρου με μακροχρόνια μίσθωση 40 ετών.

Πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν ότι τα στέγαστρα του Ιππικού Κέντρου χαρακτηρίζονται έως και «ετοιμόρροπα» και θεωρείται δεδομένο πως μετά τις εξελίξεις με το ΟΑΚΑ θα πρέπει να ακολουθήσει άμεσα μελέτη και για το Μαρκόπουλο, προφανώς κατόπιν αιτήματος της πλειοδότριας εταιρείας.

Η ασφάλεια του κόσμου αποτελεί Νο1 ζητούμενο αλλά δυστυχώς κάποιοι στη χώρα μας το έχουν λησμονήσει…»

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.