Ζευγάρι αλλοδαπών έκλεβαν αυτοκίνητα στην Παιανία

χειροπεδες Ζευγάρι αλλοδαπών έκλεβαν αυτοκίνητα στην Παιανία

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Παιανίας εξιχνίασαν 6 περιπτώσεις διαρρήξεων αυτοκινήτων και κλοπών εξαρτημάτων από το εσωτερικό τους. Συνέλαβαν ένα ζευγάρι αλλοδαπών, έναν 28χρονο και μία 19χρονη.

Στο πλαίσιο διερεύνησης περιπτώσεων κλοπών στην περιοχή της Παιανίας, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας μετά από διασταύρωση πληροφοριών και αποδεικτικών στοιχείων, ταυτοποίησαν τους κατηγορούμενους και πιστοποίησαν τη δράση τους.

Κατά τον εντοπισμό και ακινητοποίηση τους, εξύβρισαν και απείλησαν τους αστυνομικούς, με τον 28χρονο να αντιστέκεται σθεναρά, επιτιθέμενος στους αστυνομικούς κατά τη δέσμευση του.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών τετελεσμένες και σε απόπειρα, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, εξύβριση, απειλή και βία κατά αστυνομικών.

Όσον αφορά τον τρόπο δράσης τους, οι κατηγορούμενοι αφού στοχοποιούσαν τα αυτοκίνητα, τα παραβίαζαν και αφαιρούσαν από το εσωτερικό τους εξαρτήματα  (τιμόνια, ραδιόφωνα, κονσόλα κ.α.), προκαλώντας φθορές σε καλώδια κατά την προσπάθεια ενεργοποίησης τους.

Σε έρευνα στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εξαρτήματα, η προέλευση των οποίων ερευνάται.

Ο 28χρονος έχει συλληφθεί στο παρελθόν για ληστρική κλοπή με ιδιαίτερη σκληρότητα και για ποσότητα ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.