16χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον πατέρα του, στην Γαλάζια Ακτή

Γαλήνης Γαλάζια Ακτή 16χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον πατέρα του, στην Γαλάζια Ακτή

Σοκαριστικό έγκλημα σημειώθηκε χθες βράδυ στην Γαλάζια Ακτή, στα Καλύβια, καθώς ένας 16χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον πατέρα του. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο νεαρός είχε ακόμα έναν καυγά με τον 71χρονο πατέρα.

Μετά το συμβάν, περίπου στις 22:00, ο γιός ενημέρωσε την μητέρα του η οποία κάλεσε την Άμεση Δράση. Στον τόπο της οικογενειακής τραγωδίας, σε ένα από τα τελευταία σπίτια στην οδό Γαλήνης, έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί αντίκρισαν ένα λουτρό αίματος, που ξεκίναγε από τις σκάλες του πρώτο ορόφου μέχρι το πλατύσκαλο έξω από την κεντρική πόρτα του σπιτιού. Το θύμα βρέθηκε κατακρεουργημένο, με χτυπήματα στην κοιλιακή χώρα, στον θώρακα και στην πλάτη.

Ο 16χρονος παραδόθηκε χωρίς να αντισταθεί, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και μία λάμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αντιμετώπιζε κάποιο ψυχιατρικό πρόβλημα, ούτε έχει σχέση με εξαρτησιογόνες ουσίες.

Ο δράστης υποστήριξε ότι, τόσο ο ίδιος, όσο και ο 19χρονος αδελφός του αλλά και η μητέρα τους είχαν υποστεί επί χρόνια κακοποίηση και προσβλητική συμπεριφορά από το θύμα.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει, ενώ η 45χρονη μητέρα με τον 19χρονο έμεναν μαζί σε άλλο σπίτι, ο δράστης έμενε με τον πατέρα του και περίμενε να ενηλικιωθεί για να φύγει και αυτός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είναι ο δημοσιογράφος Γ. Κ., που διατηρούσε την ηλεκτρονική εφημερίδα για την Γλυφάδα «tsouxtra.gr».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.