Αναβάλλεται η συναυλία Γλυκερίας – Ασλανίδου

Γλυκερία και Μελίνα Ασλανίδου 4 Αναβάλλεται η συναυλία Γλυκερίας – Ασλανίδου

Ο Δήμος Κρωπίας ανακοίνωσε την αναβολή της συναυλίας με τις ερμηνεύτριες Γλυκερία και Μελίνα Ασλανίδου, που ήταν προγραμματισμένη για τις 24 Αυγούστου, λόγω της κατάστασης που επικρατεί αυτές τις μέρες με τις πυρκαγιές.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Με αίσθημα ευθύνης για την κρισιμότητα της κατάστασης, αλλά και ως έκφραση αλληλεγγύης προς τους χιλιάδες δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας που αυτές τις ώρες δίνουν μάχη να αντιμετωπίσουν τον πύρινο εφιάλτη, θεωρούμε επιβεβλημένη την αναβολή της συναυλίας με τις κορυφαίες ερμηνεύτριες Γλυκερία και Μελίνα Ασλανίδου, η οποία είχε προγραμματιστεί για το βράδυ της Πέμπτης 24 Αυγούστου, στο θέατρο Δεξαμενής στο Κορωπί.

Ο Δήμος Κρωπίας εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση του προς όλους όσοι αυτές τις δύσκολες ώρες δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές, τόσο στην Αττική όσο και στην υπόλοιπη χώρα, από την Αλεξανδρούπολη στον Έβρο, στην Καβάλα, στη Ροδόπη, στη Θήβα και στα Ψαχνά στην Εύβοια.

Τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας  του Δήμου Κρωπίας, συνεχίζουν να βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα και επιφυλακή καθώς οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή της Αττικής εξακολουθούν να είναι ιδιαίτερα δυσμενείς, γεγονός που δεν επιτρέπει τον παραμικρό εφησυχασμό.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας θα ανακοινωθεί σε εύλογο χρόνο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.