Συναυλία με την Γλυκερία στο Θέατρο Σάρα

Γλυκερία Συναυλία με την Γλυκερία στο Θέατρο Σάρα

Με το ολόγιομο φεγγάρι της αυγουστιάτικης πανσελήνου στον ουρανό, η σπουδαία ερμηνεύτρια Γλυκερία, την Πέμπτη 31 Αυγούστου και ώρα 21.00, στο Ανοιχτό Θέατρο Σάρα Μαρκοπούλου, θα παρουσιάσει το μουσικό πρόγραμμα που επιμελείται ο Στέλιος Φωτιάδης, με αγαπημένα λαϊκά, έντεχνα και παραδοσιακά τραγούδια. Μαζί της ο Χάρης Μακρής και η Αθηνά Βέρμη.

Η εκδήλωση θα έχει όμως και κοινωνικό χαρακτήρα, αφού ο Δήμος Μαρκοπούλου, με αίσθημα ευθύνης, είναι συνδιοργανωτής της διαδημοτικής φιλανθρωπικής δράσης «ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ», για τους συνανθρώπους μας που πάσχουν από καρκίνο και τις οικογένειές τους. Στο θέατρο Σάρα, θα σας περιμένουν εθελοντές της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ», για να σας ενημερώσουν σχετικά με όλες τις υπηρεσίες, που προσφέρονται δωρεάν σε ασθενείς της περιοχής μας. Η ενημέρωσή σας, αλλά και η στήριξη του φιλανθρωπικού κουμπαρά, είναι ιδιαίτερα σημαντικά, για τη βοήθεια που μπορούμε όλοι μαζί να προσφέρουμε στους ασθενείς με καρκίνο.

Πολύτιμη θα είναι επίσης η ανταπόκριση σας στο κάλεσμα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μαρκοπούλου, για την προσφορά συσκευασμένων τροφίμων μακράς διαρκείας στο χώρο της εκδήλωσης, προς ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Διοργάνωση: Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.).

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.