Από αύριο ξεκινούν οι εργασίες στην παραλιακή, στα Λιμανάκια

Λιμανακια 23 Από αύριο ξεκινούν οι εργασίες στην παραλιακή, στα Λιμανάκια

Τελικά από αύριο 7 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσουν από την Περιφέρεια Αττικής οι εργασίες για την αποκατάσταση επικίνδυνων καταπτώσεων πρανών στην παραλιακή στα “Λιμανάκια” και θα τεθούν σε εφαρμογή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. 

Οι εργασίες που έχουν προγραμματιστεί θα αρχίζουν από το ύψος της λίμνης Βουλιαγμένης και θα τελειώνουν στην περιοχή της Βάρκιζας στο ύψος του νυχτερινού κέντρου Island.  

Συγκεκριμένα για αύριο 7/12/2023 θα υπάρξει αποκλεισμός της κυκλοφορίας από τη λίμνη Βουλιαγμένης έως το Island, από 09.00 έως τις 17.00. Η κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται προς Βάρκιζα-Σούνιο θα εκτρέπεται προς Βάρης –Κορωπίου και στη συνέχεια Βασιλέως Κωνσταντίνου (Βάρη).

Αύριο τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ  & ΚΤΕΛ καθώς και τα οχήματα άμεσης επέμβασης (ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική, περιπολικά κλπ.) θα κινούνται κανονικά χωρίς πρόβλημα στην παραλιακή Λεωφόρο.

Από την Παρασκευή 8/12/2023 θα υπάρχει προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων για την εκτέλεση εργασιών επί της Λεωφ. Βάρκιζας – Σουνίου εντός των διοικητικών ορίων του δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Συγκεκριμένα θα υπάρχει κατάληψη των λωρίδων στο ρεύμα προς Σούνιο και η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται στο εναπομείναν τμήμα της οδού (μία λωρίδα ανά κατεύθυνση).

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν περιλαμβάνουν: 

• την κατασκευή μικροπασσάλων σε πεσσοειδή κάνναβο, σε μηκοτομή έκτασης 160m.

•κεφαλόδεσμο μικροπασσάλων.

Οι παραπάνω εργασίες πραγματοποιούνται με σκοπό να αντιμετωπισθούν τα κατολισθητικά φαινόμενα στο πρανές που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των χρηστών του δρόμου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.