Άρπαξε φωτιά απορριμματοφόρο ανακύκλωσης

φωτια ανακυκλωση Άρπαξε φωτιά απορριμματοφόρο ανακύκλωσης

Πανικός προκλήθηκε χθες το πρωί στη συμβολή της Λ. Βάρης – Κορωπίου με την Λ. Κορωπίου – Αεροδρομίου, στο Κορωπί, όταν ανεφλέγησαν τα σκουπίδια ανακύκλωσης που μετέφερε απορριμματοφόρο του Δήμου Γλυφάδας.

Το απορριμματοφόρο μετέφερε την ανακύκλωση σε μονάδα επεξεργασίας, αλλά στην πορεία ο οδηγός είδε να βγαίνουν καπνοί από τον κάδο του φορτηγού. Άμεσα ακινητοποίησε το όχημα και ειδοποίησε τις αρχές.

Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της πυροσβεστικής και ξεκίνησαν το έργο της κατάσβεσης. Όμως η διαδικασία δεν ήταν εύκολη … έπρεπε να βγούν τα σκουπίδια από τον κάδο πριν καταστραφεί ολοσχερώς το απορριμματοφόρο … αλλά είχε μπλοκάρει η ανατροπή! Έτσι αποφασίστηκε να ανοίξουν τρύπα στον κάδο και να βγάλουν έξω όλα τα απορρίμματα.

Ένα JCB «έσκισε» τις λαμαρίνες του απορριμματοφόρου και έβγαλε όλα τα σκουπίδια στο οδόστρωμα. Αφού έσβησε η φωτιά, τα κατεστραμμένα ανακυκλώσιμα απορρίμματα μεταφορτώθηκαν σε φορτηγό του Δήμου Κρωπίας και μεταφέρθηκαν στον ΧΥΤΑ Φυλής.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.