Άσκηση της Πυροσβεστικής «Σεισίχθων 2024»

Σεισίχθων 2024 Koropi 1 Άσκηση της Πυροσβεστικής «Σεισίχθων 2024»

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε η ετήσια άσκηση ετοιμότητας με την ονομασία «Σεισίχθων 2024» που διεξήχθη στο Κορωπί, στη θέση «Αλάνα» Βίλιζας  (πρώην τσιμεντόλιθοι γερμανού) και διηύθυνε ο Διοικητής της Π.Υ Κορωπίου, Πύραρχος, Δημήτριος Μπατάλης.

Το σενάριο της άσκησης αφορούσε, απεγκλωβισμό ατόμου από κτίριο και προσβολή φωτιάς σε κτίριο συνεπεία σεισμικού γεγονότος, απεγκλωβισμό ατόμου και προσβολή φωτιάς σε αυτοκίνητο. Την άσκηση παρακολούθησε ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτρης Κιούσης και κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας Δήμου Κρωπίας με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Θοδωρή Γρίβα.

Μετά το πέρας της άσκησης ο Δήμαρχος Κρωπίας απένειμε τα εύσημα στα στελέχη και τα πληρώματα της Π.Υ Κρωπίας για τη επίδειξη των τεχνικών και των δυνατοτήτων τους στο πλαίσιο σεισμικών γεγονότων και άλλων συμβάντων που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν. Τέλος, αναφέρθηκε στην πολύχρονη στενή συνεργασία του Δήμου Κρωπίας και της Π.Υ Κρωπίας η οποία αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία του Δήμου και υπόδειγμα για άλλες κρατικές υπηρεσίες.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.