Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Σκάκι στην ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ Κερατέας

Χρυσή Τομή Τουρνουά σκάκι Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Σκάκι στην ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ Κερατέας

Η ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ Κερατέας διοργανώνει, για τα παιδιά και τους νέους που αγαπούν το σκάκι, το Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Σκάκι που θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου και ώρα 16:00 στην αίθουσα της ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΜΗΣ (Λ. Αθηνών-Σουνίου 55, Κεντρική Πλατεία Κερατέας). Οι συμμετέχοντες μπορούν να προσέρχονται από τις 15:30 μέχρι τις 16:00 και η έναρξη των αγώνων θα γίνει στις 16:00. Όσοι προσέλθουν μετά τις 16:00 θα αγωνιστούν από το 2ο γύρο.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές και μαθήτριες των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων της περιοχής. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και οι νικητές θα βραβευτούν.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους  στο  e-mail: xrisi_tomi@hotmail.gr, στο τηλ: 6984614675 ή στο χώρο των αγώνων την ημέρα των αγώνων μέχρι τις 16:00 δηλώνοντας ονοματεπώνυμο, έτος γέννησης, σχολείο, τάξη, τηλέφωνο και Αρ. Δελτίου Ε.Σ.Ο., εφόσον είναι εγγεγραμμένος/η σε σύλλογο. 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.