Χρυσά τα αδέρφια Θεοδωροπούλου στη ξιφασκία

Αρίστων Παιανίας Χρυσά τα αδέρφια Θεοδωροπούλου στη ξιφασκία

Δεύτερο double για τα αδέρφια Θεοδωροπούλου, αλλά και οι υπόλοιποι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου Αρίστων Παιανίας πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις στο Κύπελλο Ελλάδος Ξίφους Μονομαχίας Νέων (-20), που διεξήχθη χθες στο ΟΑΚΑ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος κατέκτησε την 1η θέση ανάμεσα σε 41 συμμετοχές, επικρατώντας στον τελικό 15-12 επί του Φώτη Μίνου (Θησέας Ηρακλείου), ενώ ο Κωνσταντίνος Καραμπάσης κατέκτησε την 8η θέση, καθώς στην είσοδο για τα μετάλλια υπήρξε “εμφύλιος” με τον συναθλητή του Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο.

Ακολούθησαν ο Βασίλης Φούκας στην 11η θέση, ο Δημήτρης Τσαλαμανιός στην 18η θέση, ο Βασίλης Καρατζέτζος στην 33η θέση και ο Χρήστος Ζησιμόπουλος στην 38η θέση.

Η Ανδριάνα Θεοδωροπούλου κατέκτησε την 1η θέση ανάμεσα σε 42 συμμετοχές, επικρατώντας στον τελικό 15-8 επί της Λίλιαν Κεφάλα (ΛΟ Βάρης). Η Αριάδνη Νάσκαρη ανέβηκε στο 3ο σκαλί του βάθρου κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Ακολούθησαν η Δήμητρα Μαλισσόβα στην 9η θέση, η Ειρήνη Τσαλαμανιού στην 12η θέση, η Δωροθέα Λεβεντάκη στην 14η θέση, η Ασπασία Καραμπάση στην 23η θέση και η Κωνσταντίνα Θεοδωροπούλου στην 25η θέση.

Αρίστων Παιανίας 1 Χρυσά τα αδέρφια Θεοδωροπούλου στη ξιφασκία
Αρίστων Παιανίας 2 Χρυσά τα αδέρφια Θεοδωροπούλου στη ξιφασκία

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.