Πορεία διαμαρτυρίας για την εισβολή των Ισραηλινών

ΟΓΕ Πορεία διαμαρτυρίας για την εισβολή των Ισραηλινών

Το Σωματείο Συνταξιούχων και η Ομάδα Γυναικών Σπάτων – Αρτέμιδος καλούν τους πολίτες σε πορεία διαμαρτυρίας για την εισβολή των Ισραηλινών στα εδάφη του Παλαιστινιακού Λαού, την Τετάρτη 25/10 στις 19:00 στην αγορά της Αρτέμιδας (στην πιάτσα Ταξί).

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους συνταξιούχους, τις γυναίκες και τους νέους να φωνάξουμε όλοι μαζί, για να εκφραστεί μαζικά και παντού η αλληλεγγύη στον λαό της Παλαιστίνης που παλεύει για την Ελευθερία του!

Καταγγέλλουμε την υποκρισία των Κυβερνήσεων, των αστικών κομμάτων, των ΜΜΕ, των πρεσβειών κλπ, που συντηρούν και αναπαράγουν τα τεράστια ψέματα για να καλύψουν τα διαχρονικά ισραηλινά εγκλήματα. Όλοι μαζί στήριζαν και στηρίζουν ένα κράτος-δολοφόνο που καθημερινά δολοφονούσε, φυλάκιζε και βασάνιζε εκατομμύρια Παλαιστινίους.

Είναι συνένοχοι στο έγκλημα που έχουν στήσει για να εξυπηρετήσουν τα μεγάλα συμφέροντα του κεφαλαίου και των στρατηγικών στόχων των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ στην Μέση Ανατολή.

Για αυτό το λόγο ταυτίζουν την αλληλεγγύη στο λαό της Παλαιστίνης με την “τρομοκρατία”, για αυτό το λόγο βαφτίζουν την κτηνωδία του Ισραήλ απέναντι σε ολόκληρους λαούς “δικαίωμα στην αυτοάμυνα”.

Καταγγέλλουμε τις ευθύνες της Ελληνικής κυβέρνησης της ΝΔ που συνεχίζει να στηρίζει τη διαχρονική συνεργασία με το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ. Για να στηρίξει τα συμφέροντα των λίγων συμβάλλει έμπρακτα στον σφαγιασμό 2 εκατομμυρίων Παλαιστινίων στη λωρίδα της Γάζας. Συνεχίζει τις επικίνδυνες εμπλοκές για τον ελληνικό λαό στέλνοντας την φρεγάτα “ΨΑΡΑ”.

Καλούμε το λαό της περιοχής να δείξει με τη σειρά του την αλληλεγγύη του στον βασανισμένο και υπό κατοχή λαό της Παλαιστίνης. Να συμβάλουμε όλοι μαζί στέλνοντας το μήνυμα ότι η δύναμη των λαών είναι τεράστια, ορθώνοντας ψηλά το ανάστημα απέναντι και στον πιο τρομακτικό αντίπαλο.

Οι λαοί, στη σωστή πλευρά της ιστορίας, ενάντια στην Ισραηλινή κατοχή και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, στεκόμαστε στο πλευρό του αγωνιζόμενου λαού της Παλαιστίνης.

Για να μπορούν να ζουν οι λαοί αδελφωμένοι! Παλεύουμε για:

Ελεύθερη και ανεξάρτητη Παλαιστίνη στα σύνορα του ’67, με πρωτεύουσα την Αν. Ιερουσαλήμ.

Επιστροφή όλων των Παλαιστίνιων προσφύγων στις εστίες τους με βάση τις σχετικές αποφάσεις του ΟΗΕ.

Άμεση απελευθέρωση όλων των Παλαιστίνιων και άλλων πολιτικών κρατουμένων που κρατούνται στις ισραηλινές φυλακές.

Διεκδικούμε:

✔ Να αποσυρθεί η Φρεγάτα “ΨΑΡΑ” από την περιοχή.

✔ Να παύσει κάθε διευκόλυνση προς τις ΗΠΑ και το Ισραήλ.

✔ Να σταματήσει κάθε οικονομική-πολιτική-στρατιωτική συνεργασία με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ.

✔ Άμεσα να αναγνωριστεί το Παλαιστινιακό Κράτος.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.