Διαδικτυακό δωρεάν σεμινάριο για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού

mixanografiko Koropi Διαδικτυακό δωρεάν σεμινάριο για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού

Διαδικτυακό δωρεάν σεμινάριο για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού διοργανώνει η αντιδημαρχία Παιδείας Κορωπίου, την Πέμπτη 4 Ιουλίου, μέσω zoom και απευθύνεται σε μαθητές Λυκείου και στους γονείς μαθητών που επιθυμούν περαιτέρω ενημέρωση για τις σχολές του μηχανογραφικού.

Αναλυτικά:

• 10:30-12:30

Σχολές Μηχανογραφικού 1ου και 4ου Επιστημονικού Πεδίου.

• 13:00-15:00

Σχολές Μηχανογραφικού 2ου και 3ου Επιστημονικού Πεδίου.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει τις εξής θεματικές ενότητες:

• Η φιλοσοφία ενός σωστού μηχανογραφικού – Ελάχιστη βάση εισαγωγής

• Παρουσίαση σχολών ανά επιστημονικό πεδίο

• Στρατιωτικές σχολές – Σώματα ασφαλείας – Μηχανογραφικό Κύπρου

Εισηγητής:

Ο κ. Κούρτης Γιάννης, Σύμβουλος Σπουδών και μέλος της επιστημονικής συγγραφικής ομάδας του βιβλίου «Πάμε Πανεπιστήμιο».

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ ΖΟΟΜ

Προκειμένου να το παρακολουθήσουν γονείς και μαθητές μέσω της πλατφόρμας θα πρέπει:

1. Να έχουν εγκατεστημένη την εφαρμογή του Zoom στη συσκευή που θα χρησιμοποιήσουν.

2. Να συνδεθούν λίγα λεπτά πριν την καθορισμένη ώρα κάθε σεμιναρίου κάνοντας κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο, ώστε να μεταφερθούν αυτόματα στην αίθουσα αναμονής:

https://us02web.zoom.us/j/3838926492

Σημαντικές παρατηρήσεις σχετικά με το Zoom:

• Για την καλύτερη δυνατή εμπειρία προτείνουμε χρήση laptop ή σταθερού υπολογιστή.

• Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθέσιμο laptop ή προσωπικός υπολογιστής, οι συμμετέχοντες μπορούν να συνδεθούν και από κινητό τηλέφωνο ή tablet, με μία σχετική δυσκολία παρακολούθησης των διαφανειών της παρουσίασης του εισηγητή.

O Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτριος Κιούσης σε δήλωσή του επισημαίνει : «Φέτος για τέταρτη συνεχή χρονιά ο Δήμος μας στηρίζει τους αποφοίτους των λυκείων ώστε μετά τις πανελλήνιες εξετάσεις να βοηθηθούν στη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου. Μια επιτυχημένη συμπλήρωση του μηχανογραφικού φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα σε κάθε μαθητή που προσδοκά να ενταχθεί στην ανώτατη εκπαίδευση. Είναι μια πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Οικονομικών – Διοίκησης και Προέδρου της ΔΕ Παιδείας, Μάκη Κιούση, που και στον τομέα αυτό έχει μεγάλη συνεισφορά. Ευχόμαστε στα παιδιά να έχουν καλή επιτυχία στην εισαγωγή τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Για τις προσπάθειες που έκαναν όλα αυτά τα χρόνια και να συγχαρούμε και τους γονείς που στήριξαν τα παιδιά σ΄ αυτή την μεγάλη προσπάθεια αλλά και τους εκπαιδευτικούς που έκαναν σημαντικό έργο. Και τους υπενθυμίζω ότι όλοι οι απόφοιτοι των δημόσιων σχολείων θα έχουν μια εξαιρετική εκδήλωση την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου για την επιτυχία τους και την εισαγωγή τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Καλή επιτυχία παιδιά».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.