Διεθνής αγώνας και Βαλκανικό Πρωτάθλημα ιππασίας

αλογα7 Διεθνής αγώνας και Βαλκανικό Πρωτάθλημα ιππασίας

Μετά την μεγάλη επιτυχία του Athens Equestrian Festival 2023 τον Ιούνιο, το Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο θα φιλοξενήσει δύο ακόμη πολύ σημαντικές ιππικές διεθνείς διοργανώσεις.

Πρόκειται για ένα διεθνή αγώνα υπερπήδησης εμποδίων Athens CSI1* από την Πέμπτη, 31 Αυγούστου έως; Και την Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου και τα Βαλκανικά Πρωταθλήματα 2023 στα δύο ολυμπιακά ιππικά αθλήματα, την Υπερπήδηση Εμποδίων και την Ιππική Δεξιοτεχνία από την Πέμπτη, 7 έως και την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου.

Αυτό το τετραήμερο, 31 Αυγούστου έως και 3 Σεπτεμβρίου, το ΟΚΙΜ θα φιλοξενήσει το διεθνή αγώνα υπερπήδησης Εμποδίων Athens CSI1*/CSICh B/CSIYH – EEF Evolution League, ένα νέο πρωτοποριακό θεσμό της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ιππασίας, που περιλαμβάνει ατομικά, αλλά και μεικτά ομαδικά αγωνίσματα που θα δώσουν τη δυνατότητα καλύτερης προετοιμασίας αθλητών και αλόγων για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα, που ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα.

Σε αυτό θα δώσουν το παρών 150 αθλητές με 170 άλογα από 8 χώρες, δηλαδή την Ελλάδα, την Βουλγαρία, την Τουρκία, τη Ρουμανία, την Κύπρο, τη Γαλλία, τη Σερβία και την Ουγγαρία,

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα, μετά από δύο χρόνια επιστρέφει και πάλι στην Ελλάδα και θα διεξαχθεί για τέταρτη φορά στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο. Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Υπερπήδησης Εμποδίων θα γίνει στο Ολυμπιακό ιπποδρόμιο με χόρτο από 7 έως και 10 Σεπτεμβρίου, ενώ το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Δεξιοτεχνίας θα γίνει το τριήμερο 8- 10 Σεπτεμβρίου στο ιπποδρόμιο με άμμο. Αναμένεται να συμμετέχουν οι Βαλκανικές χώρες της Αλβανίας, της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, της Βουλγαρίας, της Κροατίας, της Κύπρου, της Ρουμανίας, της Σερβίας, της Σλοβενίας, της Τουρκίας και φυσικά της Ελλάδας, με περίπου 200 ιππείς και άλογα.  

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και στις δύο διοργανώσεις, Ο κτηνιατρικός έλεγχος του διεθνή αγώνα είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη, 31 Αυγούστου στις 11.00, ενώ το πρώτο αγώνισμα ξεκινάει επίσης την Πέμπτη στις 14.30.

Το πρόγραμμα του διεθνή αγώνα αρχίζει καθημερινά και το Σαββατοκύριακο στις 9.00 και ολοκληρώνεται μετά τις 17.00.

προγραμμα 8 Διεθνής αγώνας και Βαλκανικό Πρωτάθλημα ιππασίας

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.