Δήμαρχος Παιανίας ο Ισίδωρος Μάδης

Μάδης Δήμαρχος Παιανίας ο Ισίδωρος Μάδης

Δήμαρχος Παιανίας εκλέχθηκε σήμερα ο Ισίδωρος Μάδης, με ποσοστό 57,5%. Ο κ. Μάδης εξελέγη για δεύτερη συνεχόμενη φορά με αντίπαλο τον Σπύρο Στάμου που έλαβε 42,5%.

Στον πρώτο γύρο της εκλογικής διαδικασίας ο Ι. Μάδης έλαβε 41,79% – 4.939 ψήφους, ενώ ο Σ. Στάμου έλαβε 27,6% – 3.262 ψήφους, ενώ η συμμετοχή ήταν 61,79%. Στο δεύτερο γύρο ο Ι. Μάδης έλαβε  57,5% – 4.756 ψήφους (-183), ενώ ο Σ. Στάμου έλαβε 27,6% – 3.515 ψήφους (+253), ενώ η συμμετοχή ήταν 44,71%.

Μετά τη γνωστοποίηση του τελικού αποτελέσματος, πλήθος κόσμου συνέρρευσε στο εκλογικό κέντρο του Ι. Μάδη ώστε να του ευχηθούν για τη μεγάλη νίκη. Επίσης του ευχήθηκαν και ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτρης Κιούσης και ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Κώστας Αλλαγιάννης.

default image Δήμαρχος Παιανίας ο Ισίδωρος Μάδης
Μάδης 1 Δήμαρχος Παιανίας ο Ισίδωρος Μάδης
default image Δήμαρχος Παιανίας ο Ισίδωρος Μάδης
Μάδης 2 Δήμαρχος Παιανίας ο Ισίδωρος Μάδης
default image Δήμαρχος Παιανίας ο Ισίδωρος Μάδης
Μάδης 3 Δήμαρχος Παιανίας ο Ισίδωρος Μάδης

Δηλώσεις Μάδη

Ένα ευχαριστώ δεν είναι αρκετό. Το σημερινό αποτέλεσμα αποτελεί πολύ μεγάλη νίκη της κοινωνίας μας.

Οι δημότες αποφάσισαν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την πορεία του Δήμου. Παιανίας στο διάστημα ’24-’28. Έδωσαν εντολή προκειμένου οι συνεργάτες μου και εγώ να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε πριν από τέσσερα χρόνια. Που παρά τις αντιξοότητες το φέραμε σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Ο Δήμος Παιανίας συνεχίζει σε μια σταθερή αναπτυξιακή τροχιά.

Με την ψήφο τους οι δημότες έβαλαν οριστική ταφόπλακα στον λαϊκισμό και τον διχασμό. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους πολίτες των Γλυκών Νερών και της Παιανίας που εμπιστεύθηκαν ένα εξαιρετικό ψηφοδέλτιο με αποτελεσματικούς, έμπειρους και τίμιους συνεργάτες.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου για την προσπάθεια που έκαναν και φυσικά τους εθελοντές. Ευχαριστώ την Γ.Γ. του δήμου κα Τολούδη που είναι σταθερά δίπλα μου με πολλές εργατοώρες.

Θέλω να διαβεβαιώσω όλους εσάς ότι η επόμενη μέρα είναι πιο αισιόδοξη. Ο Δήμος Παιανίας έχει μπει σε τροχιά ανάπτυξης και αυτή δεν ανακόπτεται.

Αύριο όλοι θα είμαστε στη θέση μας, συνεχίζουμε τη δουλειά μας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.