Δήμαρχος Σαρωνικού ο Δημήτρης Παπαχρήστου – ο νεότερος Δήμαρχος

Παπαχρήστου 1 Δήμαρχος Σαρωνικού ο Δημήτρης Παπαχρήστου – ο νεότερος Δήμαρχος

Δήμαρχος Σαρωνικού εκλέχθηκε σήμερα ο Δημήτρης Παπαχρήστου, με ποσοστό 55,67%, πετυχαίνοντας τη μεγάλη αλλά αναμενόμενη ανατροπή απέναντι στον Γιώργο Σωφρόνη που έλαβε 44,33%.

Στον πρώτο γύρο της εκλογικής διαδικασίας ο Δ. Παπαχρήστου έλαβε 30,81% – 4.125 ψήφους, ενώ ο Γ. Σωφρόνης έλαβε 37,4% – 5.007 ψήφους, με τη συμμετοχή να αγγίζει το 60%. Στο δεύτερο γύρο ο Δ. Παπαχρήστου έλαβε 55,67% – 6.157 ψήφους (+2.032), ενώ ο Γ. Σωφρόνης έλαβε 44,33% – 4.903 ψήφους (-104), ενώ η συμμετοχή άγγιξε το 50%.

Το βράδυ της Κυριακής, έξω από το εκλογικό κέντρο, σημειώθηκε κοσμοσυρροή, θέρμη και ενθουσιασμός απ’ όλους για τη μεγάλη νίκη που πέτυχε ο 30χρονος Δημήτρης Παπαχρήστου, ο νεότερος Δήμαρχος στην ιστορία Δήμου αλλά και ο νεότερος Δήμαρχος που αναδείχθηκε από την πρόσφατη εκλογική διαδικασία στην Αττική.

Δηλώσεις Παπαχρήστου

Ευχαριστούμε όλους τους δημότες που στήριξαν αυτή την προσπάθεια και για όσους όμως δεν μας στήριξαν, αύριο θα είμαστε εδώ για όλους. Για να κάνουμε πράξη όλα αυτά που έχουμε ονειρευτεί, όλα αυτά που έχουμε σχεδιάσει.

Σε δύο μήνες ξεκινάει σκληρή δουλειά. Αυτό που μπορώ να σας υποσχεθώ εγώ με τους συνεργάτες μου είναι ότι θα παλέψουμε για να κάνουμε πράξη όλα όσα σας υποσχεθήκαμε. Να αλλάξουμε σελίδα στο Δήμο Σαρωνικού μια για πάντα.

Το φως κέρδισε το σκοτάδι. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου γι’ αυτή τη διαδρομή, περάσαμε πολλά αλλά σήμερα τα καταφέραμε. Σας υποσχόμαστε ότι δεν θα σας απογοητεύσουμε.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για αυτή την υπέροχη βραδιά. Ξεκινάμε …

Σχετικές δημοσιεύσεις

2 Άποψη για τα “Δήμαρχος Σαρωνικού ο Δημήτρης Παπαχρήστου – ο νεότερος Δήμαρχος”

  1. Πέτρος

    Μπράβο Δημήτρη καλή θητεία

  2. Τάνια

    Συγχαρητήρια, έδωσες έναν αξιοπρεπέστατο αγώνα. Το αξίζεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.