Δίμηνη παράταση στα τέλη κυκλοφορίας

αυτοκίνητα Δίμηνη παράταση στα τέλη κυκλοφορίας

Δίμηνη παράταση στην πληρωμή των τελών κυκλοφορίας πρόκειται να ανακοινώσει άμεσα η κυβέρνηση θέλοντας με τον τρόπο αυτό να δώσει ανάσα στα νοικοκυριά που δοκιμάζονται από τη συνεχιζόμενη ακρίβεια.

Αυτό σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες ΙΧ αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών έχουν το περιθώριο εμπρόθεσμης εξόφλησης των τελών κυκλοφορίας έως τις 29 Φεβρουαρίου 2024.

Κερδισμένοι από την παράταση είναι και όσοι σχεδίαζαν να καταθέσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας των αυτοκινήτων τους για να αποφύγουν την πληρωμή των τελών. Έτσι θα έχουν περιθώριο για δύο μήνες να κυκλοφορούν κανονικά τα οχήματά τους, καλυπτόμενοι από την παράταση αλλά το αργότερο έως τις 29 Φεβρουαρίου θα πρέπει να προχωρήσουν σε ψηφιακή ακινησία του οχήματός τους για να μην έρθουν αντιμέτωποι με πρόστιμα. Στη συνέχεια, όπως συνέβη και φέτος θα μπορούν να ανακτήσουν τις πινακίδες τους για ορισμένους μήνες του χρόνου πληρώνοντας τέλη κυκλοφορίας με το μήνα.

Η εξόφληση των τελών κυκλοφορίας γίνεται με ψηφιακό τρόπο μέσω της ΑΑΔΕ, με κωδικούς taxisnet ή και χωρίς με τη συμπλήρωση του ΑΦΜ και του αριθμού κυκλοφορίας του οχήματος, ενώ μπορούν να πληρωθούν μέσω πιστωτικών καρτών χωρίς τόκους.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.