Έφυγε από τη ζωή ο Αντιστράτηγος ε.α. Κωνσταντίνος Μιχαιρίνας

Κώστας Μιχαιρίνας Έφυγε από τη ζωή ο Αντιστράτηγος ε.α. Κωνσταντίνος Μιχαιρίνας

Θλίψη προκαλεί το άκουσμα του θανάτου του 65χρονου Κορωπιώτη Αντιστράτηγου ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντίνου Μιχαιρίνα, ο οποίος έφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή, ενώ βρισκόταν στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και νοσηλευόταν.

Ο εκλιπών θήτευσε για αρκετά χρόνια σε υπηρεσίες αιχμής, είχε διατελέσει εκ των πλέον επιτυχημένων στη θέση του Αττικάρχη και αποστρατεύτηκε το 2016 από το Σώμα βρισκόμενος στη θέση του Γενικού Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος.

Ήταν ένας πολύπειρος, προσιτός και προπάντων τίμιος αξιωματικός που έτυχε μεγάλης εκτίμησης των εν ενεργεία και εν αποστρατεία συναδέλφων του, με την αξία και την προσφορά του να έχει αναγνωριστεί και από τον πολιτικό κόσμο και βέβαια από τους συμπολίτες του.

Ποτέ δεν προκαλούσε εντάσεις ενώ ήταν άριστος γνώστης του αντικειμένου του. Άλλωστε είχε υπηρετήσει επί σειρά ετών στην προσωπική φρουρά του πρώην πρωθυπουργού κ. Κωνσταντίνου Καραμανλή. Ήταν από τους λίγους στρατηγούς που ήξερε καλά και ψύχραιμα να χειρίζεται τα επιχειρησιακά θέματα, διότι είχε υπηρετήσει σε πολλές μάχιμες υπηρεσίες.

Η νεκρώσιμος Ακολουθία θα τελεστεί την Κυριακή (29/10), ώρα 16.00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου, στο Κορωπί.

Συλλυπητήριά στους οικείος του.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Έφυγε από τη ζωή ο Αντιστράτηγος ε.α. Κωνσταντίνος Μιχαιρίνας”

  1. Δημήτρης

    Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του.. Στρατηγέ μου καλό παράδεισο να έχεις..
    Ήσουν παράδειγμα προς μίμηση στο Σώμα της ΕΛΑΣ. Ήσουν ο πιο τίμιος και ο πιο αξιόλογος Αξιωματικός που έχω γνωρίσει. Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο μου στάθηκες σε ένα προσωπικό μου πρόβλημα και πόσο με.βοηθησες. Αιωνια σου η μνήμη!!

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.