Εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της Μάρης Ηλιάδη με τίτλο «Έρωτας είναι!»

Mari Iliadi Εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της Μάρης Ηλιάδη με τίτλο «Έρωτας είναι!»

Τα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης ζωγραφικής της Μάρης Ηλιάδη με τίτλο «Έρωτας είναι!», θα πραγματοποιηθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μαρκοπούλου (Γ. Παπαβασιλείου 34), το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 19.30.

Η έκθεση συμπεριλαμβάνει παραστατική ζωγραφική, abstract με ακουαρέλα και ακρυλικά, λάδια ή μικτή τεχνική σε καμβά κυρίως φωτογραφιών της δημιουργού. Ο κοινός παρονομαστής των έργων της έκθεσης είναι η υπαρξιακή αναφορά, η οδός προς την ευτυχία  μέσα από την συνύπαρξη και την αρμονία προς δημιουργία μιας νέας ιδέας ή μιας νέας ζωής.

Με αφορμή την ομορφιά και την αισθητική της φύσης, η Μάρη Ηλιάδη φιλοτεχνεί πίνακες με έμπνευση σε μια θεματική κλασική για τη φορμαλιστική ζωγραφική που απασχόλησε πολλούς εικαστικούς εδώ και αιώνες. Τα έργα, σε μια δεύτερη ανάγνωση, προκαλούν τον θεατή να κάνει την προσωπική του αναζήτηση και ενδοσκόπηση.

Η Μάρη Ηλιάδη, μόνιμη κάτοικος Πόρτο Ράφτη, ελκύεται από τη συγκίνηση της δημιουργίας ενός έργου, την ομορφιά της μεταφοράς της ψυχικής της κατάστασης σε αυτό και της μεταλαμπάδευσης της αισιοδοξίας και της χαράς.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024.

Το επισκέψιμο ωράριο της έκθεσης διαμορφώνεται ως εξής:

Δευτέρα με Παρασκευή: 11:00 – 18:00,
Σαββατοκύριακο: 11:00 – 13:00 & 17:00-21:00.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.