Είχε στήσει εργαστήριο παραποίησης αριθμών πλαισίου αυτοκινήτων στο Μαρκόπουλο

αριθμοί πλαισίων Είχε στήσει εργαστήριο παραποίησης αριθμών πλαισίου αυτοκινήτων στο Μαρκόπουλο

Εργαστήριο για παραποίηση αριθμών πλαισίου αυτοκινήτων είχε στήσει ένας 41χρονος αλλοδαπός στο σπίτι του στο Μαρκόπουλο. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Μαρκοπούλου συνέλαβαν τον δράστη ενώ αναζητούν τον συνεργό του.

Αρχικά οι αστυνομικοί εντόπισαν στο κλειστό γκαράζ του σπιτιού ένα αυτοκίνητο, το οποίο είχε κλαπεί στα μέσα Νοεμβρίου από την περιοχή την Νέας Σμύρνης και οι πινακίδες κυκλοφορίας του είχαν αντικατασταθεί με πινακίδες Νορβηγίας.

Μετά από περαιτέρω έρευνα στο σπίτι του κατηγορούμενου βρέθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εξοπλισμός παραποίησης στοιχείων οχημάτων.

Συγκεκριμένα βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν ένα ειδικό εργαλείο για αναγραφή αριθμών και γραμμάτων και πλαστικό πλαίσιο με λατινικά γράμματα και αριθμούς, πλήρης εργαλειοθήκη, διαγνωστικό μηχάνημα, immobilizer αυτοκινήτων, κλειδί εκκίνησης του αυτοκινήτου, πινακίδες κυκλοφορίας Νορβηγίας, η άδεια κυκλοφορίας του ανωτέρω αυτοκινήτου και διαβρωτικό και σπρέι.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.