Απατεώνες της απέσπασαν 130.000 ευρώ για δήθεν τροχαίο ατύχημα του παιδιού της  

χρημα μετρητα Απατεώνες της απέσπασαν 130.000 ευρώ για δήθεν τροχαίο ατύχημα του παιδιού της  

Στα δίχτυα απατεώνων έπεσε μία κάτοικος της Βούλας με πρόφαση δήθεν τροχαίο ατύχημα που συνέβη. Το συμβάν έλαβε χώρα το απόγευμα της Παρασκευής, όταν μια άγνωστη, προσποιούμενη αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ., τηλεφώνησε σε 76χρονη γυναίκα και της είπε ότι η κόρη της έχει συλληφθεί.

Συγκεκριμένα, της είπε ότι η κόρη της τραυμάτισε θανάσιμα σε τροχαίο ατύχημα έναν ανήλικο και γι’ αυτό συνελήφθη. Η γυναίκα που προσποιούνταν αξιωματικό της αστυνομίας είπε στην 76χρονη πως, για να αφεθεί ελεύθερη η κόρη της, θα έπρεπε να δώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. 

Η ηλικιωμένη πείστηκε να τοποθετήσει 100.000 ευρώ σε μια τσάντα και, υπό την καθοδήγηση της δράστριας, την άφησε σε κάδο σκουπιδιών απέναντι από το σπίτι της. 

Μετά από λίγο η άγνωστη ξανατηλεφώνησε στην ηλικιωμένη και της ζήτησε επιπλέον 30.000 ευρώ, τα οποία η 76χρονη άφησε σε ένα παγκάκι έξω από τον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννη στη Βούλα.

Αργότερα, η ηλικιωμένη γυναίκα διαπίστωσε πως είχε πέσει θύμα απάτης, αλλά οι δράστες είχαν εξαφανιστεί. Μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και κατήγγειλε την απάτη. 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.