Ένας άνδρας διέλυσε το λεωφορείο 304 στην Αρτέμιδα

304 Αρτέμιδα 1 Ένας άνδρας διέλυσε το λεωφορείο 304 στην Αρτέμιδα

Ένας άνδρας, σε έξαλλη κατάσταση, χθες το πρωί έσπασε τα τζάμια λεωφορείου της γραμμής 304 στη λεωφόρο Βραυρώνος στην Αρτέμιδα. Μάλιστα, την ώρα που βανδάλιζε το λεωφορείο, φώναζε «θα σας σκοτώσω όλους».

Ο άνδρας βγήκε στη μέση του δρόμου και σταμάτησε το λεωφορείο κοντά στην 5η στάση Βραυρώνας και άρχισε να φωνάζει στον οδηγό, λέγοντας ότι δεν του επέτρεψαν να επιβιβαστεί στο προηγούμενο δρομολόγιο. 

Λίγο αργότερα αφού έσπασε πρώτα τους υαλοκαθαριστήρες, στη συνέχεια χρησιμοποιώντας τους έσπασε τα τζάμια του λεωφορείου, απειλώντας ότι «θα σας σκοτώσω όλους»!

Ο οδηγός προσπαθούσε να τον ηρεμήσει, αλλά μάταια! Ζήτησε από τους επιβάτες να κατέβουν από το όχημα και τερμάτισε το δρομολόγιο.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο άνδρας έχει συλληφθεί από τις αρχές. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων, υπάρχει ένας οδηγός της συγκεκριμένης λεωφορειακής γραμμής που επιλεκτικά δεν σταματάει στις στάσεις για να επιβιβάσει κόσμο!

304 Αρτέμιδα Ένας άνδρας διέλυσε το λεωφορείο 304 στην Αρτέμιδα

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.