Αλαλούμ με τα έργα οπτικών ινών στο Κορωπί

οπτικες ινες Αλαλούμ με τα έργα οπτικών ινών στο Κορωπί

Έρμαιο των εργολαβιών που έχουν ανατεθεί από τις εταιρείες τηλεφωνίας για την εγκατάσταση οπτικών ινών, φαίνεται να είναι ο Δήμος Κρωπίας και αυτό γιατί δεν μπορεί να τους ελέγξει κανείς, με αποτέλεσμα τα έργα να καθυστερούν και η μετακίνηση στην πόλη να γίνεται ανυπόφορη από το “αλαλούμ” που επικρατεί.

Αν και πρόκειται για μία συνολική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών για ακόμα πιο γρήγορο ίντερνετ, τα έργα έχουν δημιουργήσει πάρα πολλά προβλήματα και από τύχη δεν έχει σημειωθεί κάποιο ατύχημα.

Σκαμμένοι δρόμοι χωρίς σήμανση ότι εκτελούνται έργα, φρεάτια κλειστά με μεταλλικά καπάκια και ημιτελή εγκατάσταση που δημιουργεί επικίνδυνα χαντάκια, πλαστικά κιγκλιδώματα τα οποία δεν είναι ορατά από τους οδηγούς τις νυχτερινές ώρες σε κακοφωτισμένες οδούς, μισομπαλωμένα αυλάκια όπου εύκολα μπορεί να μπει η ρόδα μοτοσικλέτας ή ποδηλάτου και να προκληθεί σοβαρό ατύχημα… αποτελούν πλέον την καθημερινότητα όλων όσοι μετακινούνται στους εσωτερικούς δρόμους της πόλης του Κορωπίου.

Και όλα αυτά γιατί προφανώς κάποιοι αδιαφορούν και δεν τους ελέγχουν … τουλάχιστον για την ασφάλεια των πολιτών!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το μισοτελειωμένο έργο επί της οδού Αγ. Γεωργίου, όπου μεταξύ των οδών Αδριανού και Κονίτσης, το αυλάκι στα τελευταία μέτρα παραμένει ανοιχτό και υπάρχει πεσμένο πλαστικό κιγκλίδωμα για τουλάχιστον 3 εβδομάδες!!!! Από το συγκεκριμένο σημείο διέρχονται πάρα πολλά ΙΧ, μοτοσικλέτες, ποδήλατα και βαρέα οχήματα, αλλά και όλα τα οχήματα του Δήμου, από και προς το αμαξοστάσιο!

Προφανώς κάποιοι είναι πολύ τυχεροί!!!

Π.Κ.

οπτικες ινες 1 Αλαλούμ με τα έργα οπτικών ινών στο Κορωπί

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.