Επαγγελματικές ομπρέλες

ompreles 503 Επαγγελματικές ομπρέλες

Στη χώρα μας, σε όλη τη διάρκεια του έτους συναντάμε παντού επαγγελματικές ομπρέλες (σε παραλίες, καφετέριες, χώρους εστίασης, ταβέρνες κ.λπ.). Η Ελλάδα είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο για την Ιστορία και τον Πολιτισμό της όπως επίσης για τον ήλιο και τα πανέμορφα νησιά της. Αυτοί είναι και οι βασικοί λόγοι που η πατρίδα μας κάθε χρόνο γίνεται τόπος έλξης για εκατομμύρια τουρίστες. Ο ήλιος, μπορεί να αποτελεί βασικό στοιχείο για την παραγωγή κάποιων βιταμινών, όμως η υπερβολική έκθεση στο ηλιακό φως μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην υγεία μας. Γι’ αυτό λοιπόν όλες οι επιχειρήσεις που παρέχουν υπαίθριες υπηρεσίες και θέλοντας να προσφέρουν κάποια μορφή προστασίας, εξοπλίζονται με επαγγελματικές ομπρέλες.

Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες όπου οι πισίνες, οι οργανωμένες παραλίες, τα beach bar, εξυπηρετούν πολύ κόσμο, οφείλουν να έχουν επαγγελματικές ομπρέλες θαλάσσης για την προστασία των ίδιων αλλά και των πελατών τους. Σε κάθε περίπτωση ο επαγγελματίας δεν θα πρέπει να κοιτάξει μόνο το χαμηλό κόστος του προϊόντος αλλά και την ποιότητα του εξοπλισμού γιατί εκτός από την διάρκεια ζωής της επαγγελματικής ομπρέλας μεγάλο ρόλο παίζει και η αισθητική της. Τις πάνινες ομπρέλες αλουμινίου τις συναντούμε και σε ιδιωτικούς χώρους όπως, βίλλες, βεράντες, κήπους, και γενικότερα σε ιδιωτικούς εξωτερικούς χώρους. Τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται είναι ακρυλικά, που για την ένωσή τους χρησιμοποιούνται ειδικές μηχανές και κλωστές υψηλής αντοχής.

Εύρεση κατάλληλης επαγγελματικής ομπρέλας

Τις επαγγελματικές ομπρέλες μπορούμε να τις βρούμε σε φθηνές τιμές σε όλες τις μορφές της (βαρέως τύπου, υπερβαρέως τύπου, ελαφριού τύπου, τηλεσκοπικές κ.α.) αλλά αυτό που προέχει όπως είπαμε είναι η ποιότητα. Τα σύστημα σκίασης εκτός της προστασίας που προσφέρουν από τον ήλιο θα πρέπει να έχουν στιβαρή κατασκευή να είναι αδιάβροχα, αντιανεμικά και να τοποθετούνται σε γερές βάσεις ώστε να παρέχουν την μέγιστη ασφάλεια στο χρήστη.  Έτσι μπορούμε να βρούμε στο εμπόριο:

Σταθερή μεταλλική βάση με φλάντζα.

Εξωτερική μεταφερόμενη βάση με μεταλλικό πλαίσιο 12 τεμ. μονομπλόκ σκυρόδεμα, με δυνατότητα συνδεσμολογίας ηλεκτρικής παροχής.

Πακτωμένη μεταλλική βάση.

Εξωτερική μεταφερόμενη βάση με μεταλλικό πλαίσιο 4, 8 ή 12 τεμ. από σκυρόδεμα.

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε σχήματα και διαστάσεις στις επαγγελματικές ομπρέλες. Τα πιο γνωστά είναι τα τετράγωνα, τα οκταγωνικά, τα παραλληλόγραμμα, τα κυκλικά, τα τριγωνικά και τα πολυγωνικά. Οι διαστάσεις εξαρτώνται από το χώρο που θα γίνει η τοποθέτηση, από την επιθυμία του αγοραστή αλλά και την κρίση του κατασκευαστή. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα που προσφέρουν οι επαγγελματικές ομπρέλες είναι η μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν  με το λογότυπο της επιχείρησης από ανεξίτηλη γραφή, σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Ο σκελετός επίσης συναντάται σε πολλά μεγέθη, αλλά και εκεί υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής στις διαστάσεις που ορίζει ο πελάτης. Ο μηχανισμός της ομπρέλας (με μανιβέλα, με παλάγκο με σχοινί ή ημιαυτόματος) εξασφαλίζει το εύκολο και γρήγορο άνοιγμα – κλείσιμο της.

Στα αξεσουάρ συγκαταλέγονται τα θερμαντικά σώματα, τα οποία προσφέρουν οικονομική και οικολογική θέρμανση και οι υδρορροές οι οποίες απομακρύνουν άμεσα το νερό της βροχής προσφέροντας την μέγιστη προστασία στην ομπρέλα. 

Στην Ελλάδα υπάρχουν εργοστάσια που κατασκευάζουν επαγγελματικές ομπρέλες κήπου, ομπρέλες θαλάσσης, διαφημιστικές ομπρέλες, ομπρέλες ξενοδοχείων, ομπρέλες αυλής, τεντόπανα μπαλκονιού και διάφορα άλλα συστήματα σκίασης. Το εξειδικευμένο προσωπικό τους αναλαμβάνει άμεσα και με επαγγελματισμό την μεταφορά και την τοποθέτηση του εξοπλισμού, όπως επίσης την επισκευή και την συντήρηση του. Σε αυτές τις Ελληνικές βιοτεχνίες, ο πελάτης μπορεί να βρει επίσης και ξαπλώστρες αλουμινίου υψηλής αισθητικής και ποιότητας, σε μοναδικές τιμές.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.