Έρχονται έργα για την αποχέτευση σε Παιανία και Γλυκά Νερά

EYDAP Paiania Glyka Nera Έρχονται έργα για την αποχέτευση σε Παιανία και Γλυκά Νερά

Ευρεία σύσκεψη για την εξέλιξη των έργων αποχέτευσης στον Δήμο Παιανίας πραγματοποιήθηκε στην ΕΥΔΑΠ παρουσία του προέδρου της εταιρείας Γ. Στεργίου, του διευθύνοντα συμβούλου Χαράλαμπου Σαχίνη, της Γενικής Διευθύντριας Μεγάλων Έργων Γεωργίας Στεφανάκου και υψηλόβαθμων στελεχών με τη συμμετοχή του Δημάρχου Παιανίας Ισίδωρου Μάδη και της γενικής γραμματέως Φωτεινής Τολούδη.

Όπως προέκυψε από τη σύσκεψη έχουν δρομολογηθεί όλες οι διαδικασίες και τους επόμενους μήνες προκηρύσσεται ο διαγωνισμός για το έργο της αποχέτευσης στην Παιανία, ενώ αμέσως μετά θα προκηρυχθεί και ο αντίστοιχος διαγωνισμός για τα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΕΥΔΑΠ, στο έργο των Γλυκών Νερών εντάσσεται η Βόρεια Γειτονιά ενώ συντάσσεται νέα μελέτη για τη περιοχή Παναγίτσα στο Φούρεσι για την οποία δεν είχε προβλεφθεί κατά το παρελθόν η κατασκευή δικτύου αποχέτευσης.

Εξίσου σημαντικό, τις επόμενες μέρες ολοκληρώνεται η παράδοση παραλαβής του ολοκληρωμένου τμήματος του έργου στα Γλυκά Νερά και ανοίγει ο δρόμος για τον Δήμο Παιανίας να εκτελέσει το έργο αποκατάστασης του οδικού δικτύου για το οποίο έχει ολοκληρωθεί και ο διαγωνισμός. Έως τέλος Μαρτίου αναμένεται η υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο και η εγκατάστασή του.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Έρχονται έργα για την αποχέτευση σε Παιανία και Γλυκά Νερά”

  1. Πάνος

    Συγχαίρουμε ότι καλό γίνεται για την διευκόλυνση των δημοτών.
    Έργα όπως η αποχέτευση έπρεπε να είχαν τελειώσει χθες.
    Παρόλα τα προβλήματα έχουμε την εμπιστοσύνη πως θα ζήσουμε να δούμε το έργο τελειωμένο.
    Κάτοικος Γλυκών Νερών.

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.