Έτοιμα τα γήπεδα στο ΔΑΚ Παιανίας

up 660x 2 Έτοιμα τα γήπεδα στο ΔΑΚ Παιανίας

Τα εγκαίνια των ανακατασκευασμένων γηπέδων του ΔΑΚ Παιανίας πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου παρουσία του Δημάρχου Παιανίας Ισίδωρου Μάδη, των αθλητικών σωματείων και των αθλητών των ακαδημιών τους.

Ο δήμαρχος Παιανίας καλωσόρισε τις ακαδημίες σε έναν νέο χώρο προδιαγραφών αποτέλεσμα μιας προσπάθειας που ξεκίνησε τα προηγούμενα χρόνια, αναθεωρώντας μια μελέτη που δεν μπορούσε να εφαρμοστεί.

Όπως εξήγησε ο Ισίδωρος Μάδης, ο πρώτος λόγος που η μελέτη ήταν ανεφάρμοστη ήταν διότι θα καταστρέφονταν τα γηπεδάκια του τένις και του μπάσκετ. Ο δεύτερος, πως θα κατασκευάζονταν 4 διάδρομοι κουλουάρ που αγωνιστικά δεν προσφέρουν στους αθλητές και ο τρίτος το κόστος της μελέτης. «Ήταν ύψους 1.530.000 ευρώ και η χρηματοδότηση μόλις 600.000 ευρώ. Δεν θα μπορούσε ποτέ να υλοποιηθεί. Σε συνεργασία με τη ΓΓΑ και το ΥΠΕΣ την αναθεωρήσαμε  και προχωρήσαμε στις αποκαταστάσεις» είπε.

Ο Δήμαρχος Παιανίας αναφέρθηκε και στους στόχους της νέας περιόδου: «Δεν τελειώνουμε εδώ, αυτό δεν είναι το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο που επιθυμούμε. Δημιουργούμε νέες υποδομές και προχωράμε στην ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου. Έχουμε εκπονήσει τις μελέτες και τις υποβάλλουμε για χρηματοδότηση. Παράλληλα προχωράμε στην ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού» είπε ενώ ανακοίνωσε και νέο 11άρι γήπεδο. «Το χρειαζόμαστε, λείπει από την πόλη μας και το κατασκευάζουμε» σημείωσε.

Αναφορικά με τα Ολυμπιακά Ακίνητα, ο Ισίδωρος Μάδης ανακοίνωσε πως το 2024 ξεκινά και η αποκατάστασή τους συμπληρώνοντας πως «τα χρήματα που έχουμε δεσμεύσει από την Περιφέρεια Αττικής, χρηματοδότηση ύψους περίπου 5.000.000 ευρώ- θα αξιοποιηθούν στον περιβάλλοντα χώρο τους για τη δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων προς όφελος των σωματείων του δήμου μας αλλά και του συνόλου των κατοίκων».

Ο Δήμαρχος Παιανίας δεσμεύθηκε να συνεχιστεί η στήριξη του δήμου στα αθλητικά σωματεία.

Οι εκπρόσωποι του ΑΟ Παιανίας και του  ΑΠΟ Παμπαιανικός συνεχάρησαν τη δημοτική αρχή και προσωπικά τον Ισίδωρο Μάδη για το έργο που υλοποιήθηκε.

Παρόντες στην τελετή εγκαινίων ήταν αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι και υποψήφιοι σύμβουλοι του Δήμου Παιανίας.

default image Έτοιμα τα γήπεδα στο ΔΑΚ Παιανίας
1 800x600 2 Έτοιμα τα γήπεδα στο ΔΑΚ Παιανίας
default image Έτοιμα τα γήπεδα στο ΔΑΚ Παιανίας
2 800x600 2 Έτοιμα τα γήπεδα στο ΔΑΚ Παιανίας
default image Έτοιμα τα γήπεδα στο ΔΑΚ Παιανίας
3 800x600 1 Έτοιμα τα γήπεδα στο ΔΑΚ Παιανίας
default image Έτοιμα τα γήπεδα στο ΔΑΚ Παιανίας
4 800x600 2 Έτοιμα τα γήπεδα στο ΔΑΚ Παιανίας
default image Έτοιμα τα γήπεδα στο ΔΑΚ Παιανίας
5 800x600 1 Έτοιμα τα γήπεδα στο ΔΑΚ Παιανίας

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.