Μέλη της τουρκικής μαφίας οι εκτελεσθέντες

Αρτεμιδα 6666 Μέλη της τουρκικής μαφίας οι εκτελεσθέντες

Οι έξι νεκροί της μαφιόζικης εκτέλεσης στη Αρτέμιδα είναι, σύμφωνα με ενδείξεις, αποτέλεσμα της μάχης μεταξύ δύο τουρκικών εγκληματικών οργανώσεων με έδρα την Τουρκία που διακινούν ναρκωτικά.

Μάλιστα, ορισμένοι ή και οι έξι φέρονται να είναι μέλη της συμμορίας του αρχιμαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει ως φυγάς στην Ιταλία.

Επίσης, η αστυνομία συνδέει το μακελειό με μία πρόσφατη δολοφονία ηγετικού στελέχους της αντίπαλης συμμορίας στη Γαλλία.

Η καταγωγή των εκτελεσθέντων

Οι Αρχές, ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει την πραγματική καταγωγή όλων των εκτελεσθέντων, καθώς βρέθηκαν τουρκικά και γαλλικά διαβατήρια. Πιθανολογούν ότι είναι Τούρκοι αλλά δεν γνωρίζουν εάν είναι κουρδικής καταγωγής.

Το σπίτι

Παράλληλα, το βράδυ της Τρίτης, εντοπίστηκε ένα σπίτι Airbnb το οποίο εικάζεται πως είχαν νοικιάσει τα θύματα της επίθεσης, σε απόσταση μόλις 1 χλμ από το σημείο όπου δολοφονήθηκαν.

Το σπίτι βρίσκεται σε σχετικά απομονωμένο σημείο, έχει περιμετρικά μάντρα ενώ από την πλευρά του δρόμου έχει ψηλά φυτά προσφέροντας πλήρη κάλυψη από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Μία σύλληψη

Το βράδυ της Δευτέρας, ένας 32χρονος Τούρκος υπήκοος συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» που είχε προορισμό τη Μυτιλήνη και οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να σχετίζεται με το μακελειό. Στη χειραποσκευή του εντοπίστηκαν 4 φυσίγγια των 9mm, αντίστοιχα με αυτά που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος. Παράλληλα μαζί του είχε και 2 πλαστές πορτογαλικές ταυτότητες.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.