Τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ για το μακελειό με τους έξι νεκρούς

Αρτεμιδα 6666 Τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ για το μακελειό με τους έξι νεκρούς

Έξι γεροδεμένοι άνδρες, ένα μπλε Ford Focus και περίπου 25 κάλυκες έχουν να ερευνήσουν οι αστυνομικές Αρχές, από το χθεσινό μακελειό στην Αρτέμιδα.

Οι αναλυτές εκτιμούν πως είτε στο ραντεβού που έδωσαν για να λύσουν διαφορές έπεσαν νεκροί μετά από καταιγισμό πυρών από αυτούς που θα συναντούσαν ή πηγαίνοντας σε μυστική επιχείρηση, κάποιοι που γνώριζαν τις κινήσεις τους, έστησαν καρτέρι θανάτου και τους εκτέλεσαν πριν καλά καλά προλάβουν να αντιδράσουν.

Τα θύματα δεν έφεραν όπλα, αλλά είχαν πάνω τους κάποια ταυτοποιητικά γαλλικά έγγραφα που η γνησιότητα τους είναι αμφίβολη, καθώς πληροφορίες κάνουν λόγο για Τούρκους υπηκόους. Ο ένας εκ των νεκρών είχε πρόσφατα συλληφθεί στον Έβρο για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Όλη τη νύχτα προσπαθούσαν να ταυτοποιήσουν τα θύματα αλλά και να βρουν στοιχεία για το αυτοκίνητο. Μάλιστα, θα έρθουν σε επαφή με την Europol και τις γερμανικές αρχές για να δουν σε ποιον φαίνεται ότι ανήκει το σκούρο αυτοκίνητο, η πινακίδα του οποίου ήταν τοποθετημένη με ταινία.

Οι κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο, μέσα και έξω από το αυτοκίνητο, μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια καθώς οι αξιωματικοί της Ασφάλειας θέλουν να δουν αν υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών. «Από την πρώτη στιγμή επικεντρωθήκαμε στην ταυτότητα των δυο ατόμων που βρέθηκαν εκτός του αυτοκινήτου. Ίσως να ήταν μέλη των δυο ομάδων που συναντήθηκαν στο ραντεβού και για άγνωστο λόγο τράβηξαν όπλα και έγινε το φονικό» λέει αστυνομικός που συμμετέχει στις έρευνες.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.