Έβαλαν φωτιά στην είσοδο του ΕΠΑΛ Λαυρίου

fotia EPAL Laurio Έβαλαν φωτιά στην είσοδο του ΕΠΑΛ Λαυρίου

Βανδαλισμοί σημειώθηκαν στο 1ο ΕΠΑΛ Λαυρίου, καθώς άγνωστοι έβαλαν φωτιά στην είσοδο του εκπαιδευτικού συγκροτήματος, που τελούσε υπό κατάληψη από τους μαθητές.

Ήταν περίπου μία σήμερα τα ξημερώματα, όταν το περιπολικό του αστυνομικού τμήματος του Λαυρίου που διέρχονταν από το σημείο είδε τις φλόγες που κάλυπταν την είσοδο του προαυλίου του ΕΠΑΛ και αμέσως ενημερώθηκε η πυροσβεστική.

Ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έφτασε στο σχολικό συγκρότημα και έσβησε τη φωτιά πριν πάρει καταστροφικές διαστάσεις. Άγνωστοι είχαν βάλει φωτιά σε δύο κάδους σκουπιδιών και σε καρέκλες που τους είχαν τοποθετήσει στην είσοδο του σχολικού συγκροτήματος.

Σήμερα το πρωί, συνεργεία του Δήμου Λαυρεωτικής ξεκίνησαν εργασίες αποκατάστασης των ζημιών, τόσο στην είσοδο όσο και στο εσωτερικό του κτηρίου όπου άγνωστοι είχαν πετάξει μπογιές.

Επίσης, αν και η κατάληψη των μαθητών διήρκησε μόλις μία ημέρα, χθες Τρίτη, την προηγούμενη εβδομάδα, κατά τις ώρες λειτουργείας του σχολείου, μία ομάδα αγνώστων πέταξαν πέτρες και έσπασαν υαλοπίνακες στην πρόσοψη του κτιρίου. Για το συμβάν, η διευθύντρια του ΕΠΑΛ έκανε μήνυση κατά αγνώστων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.