Εξαφάνιση 46χρονου από το Κορωπί

Κλειδώνης 48 Εξαφάνιση 46χρονου από το Κορωπί

Αγωνία για τον Νικόλαο Κλειδώνη, 46 ετών ο οποίος εξαφανίστηκε από την περιοχή του Κορωπίου. Σύμφωνα με ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού», τον άνδρα είδαν τελευταία φορά πρωινές ώρες της 28ης Αυγούστου.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Κλειδώνη Νικόλαου τη Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου και προχώρησε άμεσα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Νικόλαος Κλειδώνης έχει ύψος 1.85 μ., έχει βάρος 100 κιλά, καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε άσπρη κοντομάνικη μπλούζα, μαύρο σορτς και μαύρα, αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

.

Δείτε επίσης: Στον Νίκο Κλειδώνη ανήκε και επισήμως ο σκελετός

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.