Ο σκελετός φαίνεται πως ανήκει στον Νίκο Κλειδώνη

Κλειδωνης Μητέρα Ο σκελετός φαίνεται πως ανήκει στον Νίκο Κλειδώνη

Ο ανθρώπινος σκελετός που εντοπίστηκε το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στην βραχώδη παραλιακή περιοχή της Αλθέας στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου, φαίνεται πως ανήκει στον Νίκο Κλειδώνη, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι Αρχές.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, αμέσως οι έρευνες επικεντρώθηκαν γύρω από τον 46χρονο Κλειδώνη, καθώς είχε εξαφανιστεί στις 28 Αυγούστου και διέμενε πολύ κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε ο σκελετός.

Τελευταία τον είχε δει η μητέρα του, κα Αγγελική, η οποία τον επισκεπτόταν δύο φορές την εβδομάδα στο σπίτι του στον Αγ. Δημήτριο Κορωπίου. Εκείνο το πρωί, ο Νίκος έβαλε κάποια προσωπικά του αντικείμενα μέσα σε ένα σακίδιο και έφυγε από το σπίτι χωρίς να ειδοποιήσει την μητέρα του …

Έκτοτε, παρά τις αναζητήσεις δεν είχε δώσει σημεία ζωής … ώσπου την 4η Νοεμβρίου, ένας Πολωνός τουρίστας βρήκε τον σκελετό στην παραλιακή βραχώδη περιοχή με χαμηλούς θάμνους, στο 36ο χλμ της Λ. Αθηνών Σουνίου.

Μάλιστα η μητέρα του βρέθηκε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, όπου δήλωσε πως αναγνώρισε τα αντικείμενα που εντοπίστηκαν στο σημείο.

«Είδα το ρολόι του, είδα το τηλέφωνο του, αλλά αυτό κυρίως που μου επιβεβαίωσε εκατό τις εκατό ότι ήταν ο Νίκος, είναι μια μπομπονιέρα από τον γάμο του Ανδρέα Παπανδρέου που βρέθηκε στον σάκο που είχε. Την είχε πάρει πιθανότατα να την πουλήσει γιατί ένας κριτικός κάποτε την είχε κοστολογήσει δέκα χιλιάδες ευρώ», αναφέρει χαρακτηριστικά. Μάλιστα Θεωρεί ότι κάποιος που είχε ακούσει για τα χρήματα του γιου της σε κρυπτονομίσματα, θα μπορούσε να του είχε κάνει κακό «από φθόνο».

Μία άλλη μαρτυρία φιλικού του προσώπου περιπλέκει την υπόθεση, καθώς όπως είπε στην εκπομπή … ο άτυχος Νίκος λίγες μέρες πριν χαθεί, ήθελε να καταγγείλει μια επικίνδυνη σπείρα που δρα στο Κορωπί και παρασύρει σε δρόμους χωρίς επιστροφή ακόμη και μικρά παιδιά … «Ήξερε πολλά, αλλά επειδή φοβόταν για την ζωή του ήθελε να κάνει ανώνυμα την καταγγελία δίνοντας ονόματα και διευθύνσεις στις αρχές».

Ο μάρτυρας όταν πληροφορήθηκε την εξαφάνιση του Νίκου, θεώρησε πιθανό να μην βρίσκεται στην ζωή. Ότι κάτι κακό του έκαναν για να του κλείσουν το στόμα. «Έλεγε ότι αν τον βρουν κινδυνεύει η ζωή του. Γι’ αυτό το λόγο σκεφτόταν να κάνει την καταγγελία από καρτοτηλέφωνο ανώνυμα, για να μην φανούν τα στοιχεία του. Λίγες μέρες μετά την εξαφάνιση του προχώρησα εγώ σε ανώνυμη καταγγελία για το Κορωπί».

Η τραγική μάνα, βρέθηκε με τον ρεπόρτερ της εκπομπής στον τόπο που εντοπίστηκε ο σκελετός του μοναχογιού της.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.